Wpis z mikrobloga

Kilka miesięcy temu rozmawiałem ze swoim bratem. Powiedział że się w--------ł z tym całym małżeństwem i myśli o rozwodzie. Dzisiaj się dowiedziałem, że szwagierka w ciąży. No to pozamiatane, bo małego dziecka na pewno nie zostawi. It's over dla niego. Powiedział jeszcze że w zasadzie to mi zazdrości, bo jestem wolny i mogę robić co chce. Bez baby źle, z babą jeszcze gorzej. Wczoraj matka stwierdziła, że jak umrę to będę się tu rozkładał miesiącami, aż sąsiedzi nie wytrzymają i kogoś wezwą. No tak to się skończy
#przegryw
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Baczny_Obserwator ze zła baba gorzej. Normiki nie mają łatwo też z babami bo często potrafią zniszczyć sobie życie tak jak brat właśnie. Tylko chad jest w stanie znaleźć taką babę która będzie go wspierac i nie będzie kula u nogi. Szczerze? Biorąc pod uwagę jakie są baby to już wolałbym być czarodziejem samotnikiem niż w sytuacji braciaka
  • Odpowiedz
@Baczny_Obserwator: skoro dotarło do typa że się w----ł i rozważał rozwód to po c--j dalej peklował babę i to pewnie bez zabezpieczenia xD play stupid games win stupid prizes czy jakoś tak to szło
  • Odpowiedz
@Baczny_Obserwator: jak myślał o rozwodzie bo było źle to niech lepiej zrobi test na ojcostwo. Różnie z tym bywa w takich związkach i czasem ktoś z boku robi bobasa, który ma wszystko uratować. Nie zaszkodzi.
  • Odpowiedz
psst, można być z kobietą i nie brać ślubu. Tylko trzeba się nasłuchać staroświeckiej rodziny, ze to nie po bożemu i w ogóle
  • Odpowiedz
@Baczny_Obserwator: małżeństwo nie jest dobre z Julka która wpada w duże miasto i wszystkie ideologiczne gowna. Ja na etapie jeszcze gowniaka (po maturach) zamieszkałem ze swoją wtedy dziewczyną którą szło wychować na żonę że tak powiem. Ale mam znajomych i to jest dramat nie z nami chlopami ale z kobietami ogólnie tam jest problem one mają p----------y w głowie światopogląd.
  • Odpowiedz