Aktywne Wpisy

Hmrogrz +487
StalkomirNowak +39
Ja mam tylko jedno skromne marzenie, by moja miejscowość stała się wolna od ukraińskiej patologii.
Mam już dosyć darcia ryja na ulicy, zaczepiania dzieci, wyrzucania śmieci na chodnik, niszczenia przestrzeni publicznej i ich chamskiego zachowania w stosunku do reszty.
Mam już dosyć darcia ryja na ulicy, zaczepiania dzieci, wyrzucania śmieci na chodnik, niszczenia przestrzeni publicznej i ich chamskiego zachowania w stosunku do reszty.

A PiS i Konfederacja tańczą tak jak rusek im zagra.
#ukraina #rosja #russiahateclub #polityka #bekazpisu #bekazkonfederacji
źródło: 1000043670
PobierzLudzie, którzy wierzą w każdy głupi spisek nie chcieli wierzyć w jedynyną racjonalną teorię spiskową. Ironia.
źródło: 1000021199
Pobierz@mike-johnston: No i nazywają ulice imieniem Bandery i Szuchewycza na Ukrainie, stawiają im pomniki, zorganizowali ponowny uroczysty pogrzeb Melnyka a nawet nazwali jednostkę imieniem bohaterów UPA... a nie, czekaj...
xDDD
Ale wy macie poryte banie i to wyparciexD Zelenski na polecenie ruskich służb stawia pomniki a gaśniczaki się nabierają na onucowską prowokację!!!!!
Makkartyzm w polskiej wersji i wydaje się, że w przypadku polskiej wersji udział biorą ukraińcy wyzywając polaków od onucyxD
@BenAli: Dla nich to i tak jest wina Ukraińców, bo przecież Ukrainiec malował.
@wstanczyk: a Zelensky stawiający na piedestale UPA to też rosyjska prowokacja?
Ale to sa Twoje urojenia, nie nasze.
Takie teksty to możesz sobie na grupie wielbicieli słusznie minionego systemu, a nie na wykopie.
Patrz, tez umiem pierdzielić jak Ty.
Więc twierdzisz, że ABW dzial na zlecenie Zełenskiego i złapali jakiegoś niewinnego Ukraińcy aby go oskarżyć o działanie na
Jeśli nie potrafisz dyskutować to nie poruszaj tematu. Zelensky zepsuł wam narrację, nie jaxD
@BenAli: nie tylko spraje, zelenski i inni wysokonpostawieni ukraincy to też ruska prowokacja.
Dobrze, że mają dowody i zlapalinukraincq bo odbierze tym samym jakąś część argumentów, jednak nie możesz stwierdzić, że wszystko jest spiskiem co robia osoby z Ukrainy. Są też pozyteczninidioci wśród nich.
@Homelanderx: Ale to ty dzwonisz i nie potrafisz uzasadnić jak twój komentarz ma się do tematu rozmowy.
źródło: ef2eb614367b5f676f7c580d81b26e5c286137f41685502a0a082677cea10cc2
PobierzNie wiem, ale się domyślam.