Aktywne Wpisy

Nighthuntero +81
źródło: 1000028654
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +107
Właśnie jadę busem do Truckee gdzie wejdę ponownie na szlak. Trochę odpocząłem w tym Sacramento ale miasto mi się nie podobało . Ilość bezdomnych, obłąkanych i nieporadnych ludzi jest przerażająca . Nie czułem się tam zbyt komfortowo . Większość czasu spędziłem w hotelu nic nie robiąc no i byłem pobiegać sobie też. Zmieniło to też moje nastawienie do dużych miast i w zasadzie nie chce ich już odwiedzać .Osiągnęłam cel chęci powrotu
źródło: image_picker_C80F870C-E845-4B6B-9CA3-F4F085B1386C-74432-0000063978E23B11
Pobierz

@Jacek_his: od kiedy twoje "ze słyszenia" to statystyka, a nie pierdzenie na portalu ze śmiesznymi papieżami?
Zresztą geniuszu, chyba sam już łapiesz, że jakby z rąk Polaka zginął jakiś Ukrainiec, to GW, TVN i Wykop by płonął z pół roku, skoro taką histerię się robi, gdy jakiś gbur nakrzyczy coś nieładnie na obcokrajowca. Za to mimochodem się słyszy jak kolejny pijany Ukrainiec rozjechał dziewczynkę, czy matkę na chodniku, zadźgał, lub pobił na śmierć za to, że mówił coś po
@Jacek_his: w tym samym zdaniu, które zacytowałam, kawałek dalej. Reszty nawet nie czytam, pozdro poćwicz.
A jeżeli już, to by trzeba porównać sytuację Polskiej patologii w UK na początku lat 2000. Sprawdź sobie co tam Polacy o----------i i jak na to reagowali brytole. To jest 1 do 1 to samo co teraz się dzieje w Polsce.czy to jest okay? Nie jest. Ale ktoś musi płacić
@BenAli: @Jacek_his i skad sie wzielo obrazliwe nazwanie kogos "polack" w usa xD Polacy to same swietoszki wg niektorych
źródło: orca-image--1805530378.jpeg
Pobierz