Wpis z mikrobloga

Podbijam, bo ostatnio dostałem tylko poradę, żeby sobie samemu grzały kręcić XD - nie, nie chcę.
Szukam polecajki, ponieważ moje combo już praktycznie nigdzie niedostępne.
Potrzebuję moda na baterie 21700 i jakiegoś kompatybilnego tanka z jak największym zbiorniczkiem i względnie tanimi grzałami. Od lat używałem Geekvape Aegis Max/Max 2 z tankiem Smoka TFV 16/18 i sprawdzało mi się to świetnie, teraz nawet moda nie mogę kupić, bo wszędzie niedostępny, do tanka nie ma drip tipów i szkiełek, tragedia.
Pytanie teraz, czy wyszło coś podobnego rozmiarami/mocą?
Budżet nie gra roli, jeśli sprzęt dobry i dostępny do zakupu w PL.
#kiciochpyta #pytaniedoeksperta #vape #vapenation #epapierosy #epapierosy
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ww00: smok to g---o, podły smak, jak jeszcze korzystałem z boxa to chociażby taki fat rabbit 2 (na gotowe grzałki) oddawał smak nieporównywalnie lepiej
  • Odpowiedz
Ja bym tu bardziej patrzył na dostępność grzałek w PL niż sam tank. Duży zbiornik fajny, ale jak potem co miesiąc polujesz na grzałki po losowych sklepach, to szybko robi się męczące. Chcesz zostać przy dużym tanku czy może pod też wchodzi w grę?
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@ray-mia: Tylko duże tanki wchodzą w grę, palę jak smok i nie chxe mi się co 3h uzupełniać liquidu, dlatego w sumie od lat się trzymałem smoka, teraz wsio niedostępne gdziekolwiek nje sorawdzam...
  • Odpowiedz