Wpis z mikrobloga

@Trao: a myślisz, że rodzaj alkoholu ma też wpływ na utratę przytomności? Osobiście zauważyłem, że jak wypije przykładowo 500 ml soplicy 25% w 2 godziny to mnie nie sieknie, a jak wypije 300 ml 40% w----y (w przeliczeniu na a-----l 40% 500 ml soplicy wychodzi podobnie jak te 300 ml w----y) w 2 godziny to mnie zawsze szybko odcina
  • Odpowiedz
@Anonimuspolak: rodzaj alkoholu nie ma tu znaczenia tylko ile gramów czystego alkoholu przyjmiesz w danym czasie. Pij coś słabszego ale większego i będzie git.
  • Odpowiedz
@Anonimuspolak: 300ml w----y to w sumie mało, a brzmisz jak osoba z doświadczeniem

czy przypadkiem nie jesteś suchoklatesem co je z jeden czy dwa marne posiłki dziennie? bo to ma też znaczenie, jak się je mało i słabo to jednak klepie, np. mnie mocniej klepie na redukcji

ja bym zaczął od poprawy diety i ilości posiłków, dawał więcej zapity no i może przerzuć się na piwa, je można sączyć i
  • Odpowiedz
@Vadzior: 75kg, 176 cm. Zawsze przed piciem alko jem posiłek, który ma conajmniej 800 kalorii. Ale uważasz, że 300 ml w----y w 2 godziny to bardzo małan ilość, żeby człowieka tak siekało za każdym razem? Bo tak jak pisałem, jak wypije soplice 25% smakowa w 2 godziny, która w przeliczeniu na czysty a-----l to praktycznie to samo co 300 ml w----y, to po niej mnie nigdy nie odcina
  • Odpowiedz
@Anonimuspolak: może mimo wszystko te w----y lepiej klepie bo ma wyższe stężenie i jednak w krótszym czasie dostarczasz więcej
mi się zdarza wybombic 0,7 w----y czy wódki w taki dłuższy wieczór np. od 16 do 24/2, a czego pierwsza połowa wchodzi pewnie w pierwsze 2-3h, a potem tylko sobie dawkuje aby utrzymać stan
ale to tylko orientacyjne wyliczenia, nie mierze tego i pewnie rzadko się zdarza pić równiutko butelkę, bo
  • Odpowiedz