Aktywne Wpisy

Majorkubridrz +47
Magnus zmarł.
Teściowa go znalazła jak zaczął krzyczeć. Chyba miał jakiś zawał czy wylew, bo stracił krążenie w tylnich łapach. Włuczył tylnymi łapami i sie bardzo męczył.
Szwagier go zawiózł do weterynarza i został uśpiony.
Ja jestem w Bułgarii i nie miglem sie pożegnać, chociaż przed wyjazdem go głaskałem i z nim rozmawiałem. Martwiłem sie ze wydarzy sie coś takiego. Miał prawie 4 lata. Nie rozumiem jak mogło dojść do czegoś takiego. Możliwe ze
Teściowa go znalazła jak zaczął krzyczeć. Chyba miał jakiś zawał czy wylew, bo stracił krążenie w tylnich łapach. Włuczył tylnymi łapami i sie bardzo męczył.
Szwagier go zawiózł do weterynarza i został uśpiony.
Ja jestem w Bułgarii i nie miglem sie pożegnać, chociaż przed wyjazdem go głaskałem i z nim rozmawiałem. Martwiłem sie ze wydarzy sie coś takiego. Miał prawie 4 lata. Nie rozumiem jak mogło dojść do czegoś takiego. Możliwe ze
źródło: 20260716_184839
Pobierz
AngelMimi +5
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: 1000133455
Pobierzźródło: 1000133474
Pobierzmasz bachory to sobie ich pilnuj i skup sie na ich wychowanu i ciesz sie swoim zmarnowanym zyciem ;)
psiarze niech pilnuja swoich kundli i sprzataja po nich gówna i niech sie ciesza swoja "wolnoscia"
niech kazdy pilnuje swojego nosa i nie w-------a sie w zycie innych to bedzie cacy ;)
źródło: 1000008915
Pobierz@Notes żyjemy w społeczeństwie, a nie każdy sobie.
@WielkiNos: nie tylko, to już się zaczyna nawet na etapie wspólnot mieszkaniowych
@P-Kek: mam na osiedlu taką psią mamę, ma psiecka takiej samej rasy jak ja kiedyś miałam. Czasami sobie z nią rozmawiałam jak ją spotkałam, znajomość skończyła się jak płakała bo jedno psiecko jej niedawno udało, a ja powiedziałam, że mój pies miał 9 lat jak zdechł xd teraz tylko dzień dobry mi mówi i trzyma się z daleka
@WielkiNos: dlatego kazdy sobie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) no chyba, ze twoje "zyjemy w spoleczenstwie" ma dzialac w druga strone i dostaniesz psa ze schroniska z przydzialu... no bo w koncu skoro zyjemy w spoleczenstwie to WSZYSCY musimy zadbac o male zwierzątka ;)
czy moze twoje "spoleczenstwo" polega na tym, ze TY narzucasz innym swoje wartosci a inni maja zamknac ryj? bo
Czyli f-----m xD