Wpis z mikrobloga

• 8
@WielkiNos: najbardziej śmieszą te wyimaginowane dzieci w kawiarniach. Częściej spotykam kundle wielkie niz krzyczące dziecko(sike żadnego nie spotkałem w kawiarni)
  • Odpowiedz
@WielkiNos: ale to TY dzwonisz xD
masz bachory to sobie ich pilnuj i skup sie na ich wychowanu i ciesz sie swoim zmarnowanym zyciem ;)
psiarze niech pilnuja swoich kundli i sprzataja po nich gówna i niech sie ciesza swoja "wolnoscia"
niech kazdy pilnuje swojego nosa i nie w-------a sie w zycie innych to bedzie cacy ;)
  • Odpowiedz
"Pieski nie zdychają tylko UMIERAJĄ!111111!!!1"

@P-Kek: mam na osiedlu taką psią mamę, ma psiecka takiej samej rasy jak ja kiedyś miałam. Czasami sobie z nią rozmawiałam jak ją spotkałam, znajomość skończyła się jak płakała bo jedno psiecko jej niedawno udało, a ja powiedziałam, że mój pies miał 9 lat jak zdechł xd teraz tylko dzień dobry mi mówi i trzyma się z daleka
  • Odpowiedz
żyjemy w społeczeństwie

@WielkiNos: dlatego kazdy sobie ( ͡ ͜ʖ ͡) no chyba, ze twoje "zyjemy w spoleczenstwie" ma dzialac w druga strone i dostaniesz psa ze schroniska z przydzialu... no bo w koncu skoro zyjemy w spoleczenstwie to WSZYSCY musimy zadbac o male zwierzątka ;)
czy moze twoje "spoleczenstwo" polega na tym, ze TY narzucasz innym swoje wartosci a inni maja zamknac ryj? bo
  • Odpowiedz