Aktywne Wpisy
Mucha_w_oku +15
Mucha_w_oku +97
#chwalesie #dzieci #rodzimowierstwo
Zabawne jest to, młody (6 miesięcy) się obudził (nakarmiony po uszy, źle spał) i moja robi tam cuda a on dalej płacze i robi ambaras, dała go mi, wtuliłem go do klaty i zasnął spokojny (。◕‿‿◕。) testów DNA nie trzeba. Zajebiste uczucie, nikt nie może go uciszyć, tym bardziej się złości, a jak leży z tatą
Zabawne jest to, młody (6 miesięcy) się obudził (nakarmiony po uszy, źle spał) i moja robi tam cuda a on dalej płacze i robi ambaras, dała go mi, wtuliłem go do klaty i zasnął spokojny (。◕‿‿◕。) testów DNA nie trzeba. Zajebiste uczucie, nikt nie może go uciszyć, tym bardziej się złości, a jak leży z tatą

Nawet po najwspanialszych ludziach pamięć kiedyś zaginie, może trochę dłużej będziemy pamiętać się zbrodniarzy typu Hitler czy Stalin ale nie wiem czy chciałbyś być w tak zaszczytnym gronie
@jest_agrest-nie_ma: skąd jesteś? Jak nie chcesz pisać, to daj tag #chcepogadac od razu znajda się chętni. Parę lat temu tez byłem w podobnej sytuacji, jeszcze na starym koncie i parę mirkow i mirabelek bardzo mi pomogło rozmową, za co dziękuje.
@jest_agrest-nie_ma: ot współczesny feudalizm. Kiedyś chłop musiał harować na pana szlachcica, a dziś na pana landlorda.
Tutaj nie do końca, ale fakt, generalnie jeśli nie jest się postacią bardzo znaczącą, to pamięć ginie w max 2-3 pokoleniu. Grób też
@alkoJezus
Podsunąłeś mi pewien pomysł…. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A kto na ziemi po krótkim przechodzie
Bez wieńca sławy położy się w grobie,
Ten tyle śladu zostawi po sobie,
Co dym w powietrzu, co bańka na wodzie.
Niektórzy nie mają ochoty czytać takich smętów.
No chyba, że proton się rozpada. Wtedy po około 10^36 lat zostaną po tobie tylko niewykrywalne w dłuższej perspektywie fale rozpadu tych cząsteczek.
No chyba, że Twoje pozostałości wpadną do czarnej dziury, wtedy w wyniku promieniowania hawkinga wyparujesz w około 10^100 lat.