Aktywne Wpisy

LuznaPusi +1
chodzi mi po głowie ostatnio, żeby pójść pierwszy raz na dive tylko kurde jakoś dziwny koncept xd
no i chciałbym tylko loda bez ruchania, ale jak sobie pomyślę, że miałbym powiedzieć "dzien dobry pani prostytutko ja chciałbym tylko loda, bo r----c mi sie nie chce" to jakoś dziwny vibe
no i chciałbym tylko loda bez ruchania, ale jak sobie pomyślę, że miałbym powiedzieć "dzien dobry pani prostytutko ja chciałbym tylko loda, bo r----c mi sie nie chce" to jakoś dziwny vibe

DOBREJ NOCY, WY PAJĘCZAKI Z PODGROMADY ROZTOCZY.
źródło: 1000702741
Pobierz

źródło: 1
Pobierz@Saeglopur: Warto też wspomnieć w tym miejscu o fakcie, że ludzie mieszkający dookoła takich stadionów narzekają bardzo często w Hiszpanii, takim najgłośniejszym przypadkiem jest chyba Bernabeu stadion Realu Madryt a jednocześnie ci ludzie są pierwszymi beneficjentami tego, że w ich sąsiedztwie znajduje się taki stadion. Przez to chociażby wartość ich nieruchomości idzie w górę i dużo łatwiej jest to wynająć za większe pieniądze
@ShadyTalezz: Ma rację. @Nusantara Ogólnie bardzo dużym problemem Stanów Zjednoczonych jest to, że infrastruktura tego kraju przez bardzo długi czas była planowana/budowana pod jazdę samochodem, lobby
2-3 razy w roku mają tam większe imprezy sportowe czy jakiś koncert i wtedy stadion się zapełnia. A na co dzień to albo robią tam mecze footballu i baseballa na które przyjedzie parę tysięcy ludzi, więc nie
@Nusantara: Tak, ale to nie jest absolutnie nic dziwnego. Parkingi bardzo często bywają tam absurdalnie wielkie nawet pod przeciętnymi supermarketami albo galeriami handlowymi przepraszam pod mall ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nusantara: @ShadyTalezz Wielu naiwnych uwierzyło że w stanach można korzystać z komunikacji miejskiej i skończyli z nożami w szyi, brzuchu itd.
Nie w plecach bo dosłownie wymogiem w fotelach komunikacji publicznej w USA są nieprzebijalne nożem oparcia xxxxxD Fotele produkowane w Polsce są produkowane
chłopie nowojorskie metro codziennie przewozi około 6 milionów ludzi i ci ludzie jakoś żyją, Naczytałeś się sensacyjnych pierdół o tym, że kogoś zamordowano i teraz histerycznie myślisz, że tam na każdym kroku stoi ktoś żeby ci wbić nóż w plecy, mniej interenetu - więcej dotykania trawy