Wpis z mikrobloga

Kurla, ale mnie to durne Gemini zrobiło w ciula. Usunąlem dzisiaj 2 letnie konto tinderowe, zeby mieć boosta na nowym aby spróbować na szybko znalezc kogos na wesele w okolicy, ale żeby nie wykryło że jestem tym samym uzytkownikiem, to poza nowym numerem i mailem, Gemini poradzil mi skorzystanie z Gboxa (takie odrębne środowisko ktore pokazujue sie aplikacjom jako inny telefon), a przez to, że ten durny Gbox nie wyswietlał mi w gole weryfikacyjnych obrazków , a potem nie dalo sie jeszcze zrobic zdjecia weryfikacyjnego (nie ma dstępu do aparatu), to nie bylem w stnaie tego dokonczyc. Zalogowalem sie w przeglądarce na telefonie (z włączoną wersją na komputery) i tam niby konto po zalogowalniu dzialalo, ale z shadowbanem - żandych lajkow. Potem jeszcze na laptopie zalogowalem sie na to konto, tam mi pokazalo tak jak na apce w Gboxie - ze jest zablokowane i zeby odblokwoac musze sie zweryfikować. No i zweryfikowalem, ale shadowban jest nadal, bo nie mam dalej żandych lajkow. I teraz sie zastanawiam jak to ogarnąć. Czy zakladac nowe konto na teleofnie ojca z jego numerem, czy i tak mnie rozpoznają po zdjeciach albo jak trzeba będzie sie weryfikować i jeszcze zamaist shadowbana dostane perma?

Poradzicie coś?

ps: jesli chcialbym też zalozyc nowe konto na badoo z boostem, to jak to dobrze ogarnąć?

Edit: chyba jednak nie mam shadowbana, bo teraz widze ze dostalem jednego lajka od takiej ktora zawsze mnie lajkowala jak zakladala nwoe konto..
Ale zapewne nie mam boosta

#tinder #badoo #podrywajzwykopem #gemini #zalesie #sztucznainteligencja
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
kup sobie boosta po prostu xd jak ci szkoda kasy to potem zrobisz zwrot a badoo to prosto zakładasz i masz premium tanie jest

@lubiesikacdozlewu: Ale ten kupiony boost dziala chyba 30 minut, a boost dla nowych konto chyba ze 24h jak nie wiecej

ps: jak kupie golda, to tez dostane w pakiecie jakiegos boosta?
  • Odpowiedz
  • 0
@lubiesikacdozlewu: Pytanie jeszcze z innej beczki, bo sie and tym zastanawialem - jesli na starym koncie kupilbym przed usunięciem kupilbym golda (zeby na ko0niec sprawdzic czy nie bylo tam ciekawych par), to po usunięciu tego konta, moglbym jakos przenieść tego golda na nowe? WPisujac ten sam kod czy cos takiego
  • Odpowiedz
@essos: miałem ten sam problem totalnie zero lajków bo ban za niezweryfikowane konto, swipowalem sobie kilka dni w nadzieji że to się zmieni - usunąłem konto i na te same dane wszystko założyłem nowe konto, bardziej to wznowiłem bo wiele rzeczy było zapamiętanych, jakiś tam boost miałem , między założeniem pierwszy raz konta a wznowieniem minęło dokładnie 13 dni
  • Odpowiedz