Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +57
Mamy pierwszy skandal sędziowski. Korona o-----a z klaro karnego w meczu z Legią.
Deziel zmienił kierunek lotu piłki ręką w polu karnym, powiększając obrys
#mecz #meczgif #ekstraklasa
Deziel zmienił kierunek lotu piłki ręką w polu karnym, powiększając obrys
#mecz #meczgif #ekstraklasa

#mecz
źródło: images (1)
PobierzRonaldinho najefektowniejszy.
Przecież kiedyś 35/36 rok życia w głowach wielu równał się z emeryturą piłkarską, a i te ostatnie sezony w karierze to było takie męczenie buły na pół gwizdka. Wiadomo, że zdarzały się wyjątki, ale były one raczej ciekawostką.
@Nikczemny_Pomidor: jakie nałogi? Ronaldinho traktował życie z luzem i zabawą, żył jak chciał i się bawił, a nie żył tak jak LUDZIE CHCIELI, a to boli właśnie wszystkich. Wpadł, r------ł piłkę nożną i wyszedł. Koniec historii. A
Ja jako gówniarz byłem "załamany" jak przeczytałem że zerwał więzadła, chyba z rok nie grał a później zagrał chwilę i znowu to samo ( ͡° ʖ̯ ͡°) nie wierzyłem że wróci na 2002 do normalnego grania
Kurcze, czego ten człekoń nie wymyslił. Odbieranie pilki plecami, zwod glową, zmiany tempa. No wiele trików wzielo sie z jego gry.
Ale jeśli porównujemy prime do prime i wpływ na grę to messi miażdzy bezapealcyjnie.
Ronaldinio w swoim prime sezonie 2026/2026 w la liga 32 mecze 21 goli(sezon wczesniej 17 goli),
Messi w sezonach 2008-2020 nie schodził poniżej 23 goli (23 miał akurat w 2008), potem drugi najniższy wynik to
@Nikczemny_Pomidor: Troche nie rozumiem ludzi którzy tak mówią. Przecież on wygrał absolutnie wszystko.
@miodeksmrodek: Z tym kreowaniem gry to trochę przesada, raczej bym powiedział że kreował sytuacje podbramkowe ( ͡° ͜ʖ ͡°). W Barcelonie ciężar prowadzenia gry spoczywał głównie na Deco i Xavim. Dlatego właśnie Ronaldinho miał możliwość bycia taki wolnym elektronem, który swoimi niekonwencjonalnymi zagraniami i efektowną grą robił różnicę pod bramką przeciwnika.
W reprezentacji, gdzie na nim spoczywała większa