Aktywne Wpisy

Guminator +59
#trzecieoko #gif #policja #finlandia
Krótko,
Fiński policjant stracił do rowu 15-latka bez uprawnień, jadącego motorowerem bez tablic. Nastolatek uczestniczył w zlocie motorowerowym i próbował uciekać przed policją.
Nastolatek jest podejrzewany o rażące zagrożenie bezpieczeństwa ruchu i prowadzenie bez uprawnień.
Policjant
Krótko,
Fiński policjant stracił do rowu 15-latka bez uprawnień, jadącego motorowerem bez tablic. Nastolatek uczestniczył w zlocie motorowerowym i próbował uciekać przed policją.
Nastolatek jest podejrzewany o rażące zagrożenie bezpieczeństwa ruchu i prowadzenie bez uprawnień.
Policjant
źródło: animation - 2026-08-10T205156.979
Pobierz
Maydan +16

Zamówiłem ponownie ten sam telefon w innym sklepie z lepszymi opiniami w trochę wyższej cenie. To samo – już po symbolu wiedziałem, że dostałem to samo, bo:
SM-S918B / SM-S918B/DS – wersja EU,
SM-S918U – wersja amerykańska sprzedawana przez operatorów w USA,
SM-S918U1 – wersja amerykańska bez brandingu operatora (factory unlocked, USA).
Odesłałem bez rozpakowywania, wystawiłem opinie obu sklepom.
Kilka dni temu dostałem list od jednej z nich, w którym proponują 60€ za usunięcie opinii. Przesłałem jego treść Amazonowi, bo oferowanie pieniędzy za usunięcie opinii jest oczywiście sprzeczne z zasadami Amazonu. Dziś Amazon mi odpisał, że przekazał sprawę do odpowiedniego działu.
Plusujących zawołam, jeśli dostanę kolejną wiadomość z Amazonu.
#amazon #zakupyonline #czujedobrzeczlowiek #oszukujo #telefony
źródło: CCF_000002 kopia
Pobierzźródło: Screenshot_20260716_094430_CPU-Z
PobierzW przypadku wielu chińskich produktów to norma i wysokie średnie ocen są całkowicie zafałszowane. Amazonowi jest to chyba tak naprawdę
@Wilczak: Ta firma wygląda na jakąś wydmuszkę. Siedziba w biurowcu w centrum Wiednia (zero pomieszczeń magazynowych), jeden właściciel o słowiańsko brzmiącym nazwisku (Patrasco Igor), kapitał zakładowy 10k euro. Pewnie front dla jakiegoś typowego drop shippingu, teraz jest takich firm na pęczki.