Wpis z mikrobloga

@WielkiNos: @Casuel jakbym nie był świadkiem podobnej sytuacji w międzyzdrojach to bym nie uwierzył.

Przyszedł chłop do smażalni ryb z psem wielkości kvrwa konia.

Przez sam jego rozmiar nie było możliwości utrzymać go w sensownej odległości od stolików
  • Odpowiedz
  • 83
@Casuel: dla ciebie psiarza to każdy piesek się idealnie zachowuje i nic nigdy nie robi. Wcale nie ma niewychowanycy latających wszędzie i uprzykrzających życie innym. Tak jak pamiętam kiedyś pisałeś, że u ciebie na osiedlu psy nie obsikują drzwi do bloku bo to jakieś fancy miejsce i nie mogłeś uwierzyć, że w wielu miejscach to powszechne. Ten koleś też pewnie zdjęcie zmontował, bo to niemożliwe żeby piesek tak skakał po
WielkiNos - @Casuel: dla ciebie psiarza to każdy piesek się idealnie zachowuje i nic ...

źródło: IMG_20260620_093351

Pobierz
  • Odpowiedz
dla ciebie psiarza to każdy piesek się idealnie zachowuje i nic nigdy nie robi.

@MazurskiSmak: Ja właśnie nie kumam ludzi którzy mają psa z problemami i nic z tym nie robią. Wychodzą do pracy, to pies wyje cały dzień. Na spacerze rzuca się na inne, na zakupach skacze na ladę a w restauracji obwąchuję innych ludzi alb zagląda im do talerza.

Mojemu wystarczy że powiem siat / leżeć / zostań
  • Odpowiedz
akbym nie był świadkiem podobnej sytuacji w międzyzdrojach to bym nie uwierzył.

@codziennaKasia: No kurde, ja akurat nie w knajpie ale na plaży spotkałem takich psiarzy.

Parka położyła sie na kocyku i sie opalają. Obok owczarek niemiecki bez smyczy biega samopas między ludźmi. Tu się zainteresuje jednym, tu powącha innego. Większość miała wywalone ale jedne ojciec się zdenerwował jak pies wszedł na koc na którym się jego dzieci bawiły i zwrócił
  • Odpowiedz