Aktywne Wpisy

Zopyross +419
Nie ma bardziej odpychającej rzeczy u kobiety, niż tatuaż. Szpeci je niezależnie od wzoru, miejsca czy kolorystyki. Nie chce się z taką samicą mieć jakiegokolwiek kontaktu, ja na takie to nawet nie patrzę na ulicy, a zauważyłem, że dzisiaj podziarana to jest zarówno fizjoterapeutka, recepcjonistka czy sprzedawca w sklepie. Fuj
#blackpill #bekazrozowychpaskow
#blackpill #bekazrozowychpaskow

Zakala_Wadowic +140
Muszę pociąć drewno krajzegą. Walnąłem sobie małpkię na odwagę, bo od zawsze się tego ustrojstwa boję.
#praca #robotkireczne
#praca #robotkireczne
źródło: 1000000925
Pobierz

Totalny brak wychowania i kultury.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #gastronomia #savoirvivre
źródło: 1000133417
Pobierzźródło: 1000008896
PobierzPrzyszedł chłop do smażalni ryb z psem wielkości kvrwa konia.
Przez sam jego rozmiar nie było możliwości utrzymać go w sensownej odległości od stolików
źródło: IMG_20260620_093351
Pobierz@MazurskiSmak: Ja właśnie nie kumam ludzi którzy mają psa z problemami i nic z tym nie robią. Wychodzą do pracy, to pies wyje cały dzień. Na spacerze rzuca się na inne, na zakupach skacze na ladę a w restauracji obwąchuję innych ludzi alb zagląda im do talerza.
Mojemu wystarczy że powiem siat / leżeć / zostań
@codziennaKasia: No kurde, ja akurat nie w knajpie ale na plaży spotkałem takich psiarzy.
Parka położyła sie na kocyku i sie opalają. Obok owczarek niemiecki bez smyczy biega samopas między ludźmi. Tu się zainteresuje jednym, tu powącha innego. Większość miała wywalone ale jedne ojciec się zdenerwował jak pies wszedł na koc na którym się jego dzieci bawiły i zwrócił
Bo już mu zdechł
źródło: 20260715_165426
Pobierz