Wpis z mikrobloga

Mojego przyjaciela, najlepszego (pod wieloma względami) człowieka jakkiego znam, poznałam na wykopie, ~namy sie kilka lat i nie jestem w stanie wymienić trzech wad ()
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jeśli chcesz sprawdzić czy to naprawdę Twój przyjaciel, to powiedz mu, że jesteś napalona i obserwuj reakcję

@kwiatJaboli: zawsze mnie śmieszy jak przegrywy czy inni wyznawcy blackpillu używają takiego argumentu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Naprawdę nie czujesz jak sztucznie to brzmi? Przyjaciółka wyskakuje nagle, że jest napalona? Jak niby miałby zareagować ten przyjaciel?
  • Odpowiedz
@NieBendePrasowac: Przecież ten argument jest jak najbardziej słuszny xD Bardzo często relacje "przyjacielskie" kobiet i mężczyzn są przez laski opisywane w taki sposób, że są bff, ale to znajomość platoniczna, on by jej nigdy nie wykorzystał, nie myślał o niej w tych kategoriach i w ogóle wypierają to, że chodzi o ruchanie. Taki argument skutecznie to rozbija, bo mnóstwo facetów wykorzysta szansę z napaloną przyjaciółką.
  • Odpowiedz
@NieBendePrasowac: mam w------e w blackpille, ale z doświadczenia wiem jak to wygląda. Jeśli ktoś chce r----ć drugą stronę, to nie jest przyjacielem. Tak samo nie raz miałem taką sytuację, że mam dobrą koleżankę i jak zaczynam być z jakąś dziewczyną, to się nagle obraża, albo zaczyna utrzymywać dystans.
  • Odpowiedz
Bardzo często relacje "przyjacielskie" kobiet i mężczyzn są przez laski opisywane w taki sposób, że są bff, ale to znajomość platoniczna, on by jej nigdy nie wykorzystał, nie myślał o niej w tych kategoriach i w ogóle wypierają to, że chodzi o ruchanie. Taki argument skutecznie to rozbija, bo mnóstwo facetów wykorzysta szansę z napaloną przyjaciółką.

@chcialbymbycnormalny: Ale ona nigdzie tak o nim nie pisała więc ten argument w tym
  • Odpowiedz