Wpis z mikrobloga

Madryciarze czekali 4 lata na finał żeby z grymasem na mordzie oglądać dwie najbardziej znienawidzone reprezentacje,cóż za scenariusz się wylosował
#mecz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GrubyFaja: ty czytasz co piszesz?

Madryciarze

dwie najbardziej znienawidzone reprezentacje

Nie sprawdzaj jakie miasto jest stolica Hiszpanii bo bedziesz w ciężkim szoku.
  • Odpowiedz
  • 1
@raseri: No i widzisz tu jest ten absurd bo ta niechęć motywowana jest przed wszystkim tym kto gra w tej reprezentacji a w Hiszpanii gra yamal.Po co się wypowiadasz jak nie w temacie kolega xD plus ból że nikogo nie powolał trener Hiszpanii z realu.
  • Odpowiedz
@GrubyFaja: no nie wiem czy nie w temacie bo w Hiszpanii kibicuje realowi, tak samo moi znajomi i koledzy, no i w dupie mamy 'kto gra w tej reprezentacji' jesli jest hiszpanem.
Za to mamy jednego kolege barcelonairza i tak placze jak ty.

plus ból że nikogo nie powolał trener Hiszpanii z realu.

Xdd pomyliles z ancelottim trenerem brazyli.
Po co się wypowiadasz jak nie w temacie kolega xD do
  • Odpowiedz
  • 0
@raseri: no to sobie wejdź na wasz fanpage i wróć z przeprosinami,zobacz jak ochoczo kibicujcie :)) Tu nie powinno być wątpliwości a jednak są duże co do kibicowania.No ale co się od madryciakow spodziewać bo myślenia to nie
  • Odpowiedz
  • 0
@raseri: No dobrze wypieraj prawdę nie będę się kłócić.Przeciez jak ty kibicujesz Hiszpanii to przecież wszyscy kibicują,dokładnie tak stary.Wpisz kogo określa się madryciarzami bo widzę kibic po chuju jesteś xd
  • Odpowiedz
  • 0
@raseri: Albo no posłużmy się głosem kibiców chyba realmadryt pl to największe kibicowskie forum w Polsce tak? To może jakiś komentarz najbardziej plusowany odnośnie kibicowania Hiszpanii przytocz.Bedzie łatwiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@GrubyFaja: typowy barceloniarz, mierzysz wszystkich swoja miara i dziwisz sie ze widzisz swoje wady u innych. To sie leczy ale mi już szkoda czasu na takich. No i oczywiscie kibicem bym ciebie nie nazwal bo jak widac po twoich wypocinach to wcale nie jestes tym zainteresowany xd.
  • Odpowiedz
@GrubyFaja: ale ty dalej jestes okopany w jakiejs bańce

Punktuje tylko wasze obrzydliwe cechy i zachowania.

Nie wiem jak wasze, ale twoje zachownie jest obrzydliwe.
  • Odpowiedz