Wpis z mikrobloga

• 1
@lubie-sernik: zamiast filmana zdecydowanie polecam stremio/nuvio w połączeniu z debridem np torbox lub Usenet. W przypadku tego pierwszego masz praktycznie wszystkie filmy/seriale opakowane w piękną apke dziala Ala Netflix bez problemu odtwarzając 4k bezpośrednio na tv/laptopie/tel Itp
Koszt 3$/m a jeśli używasz krypto i chcesz zapłacić z góry cena spadnie jeszcze o ok połowę (25.2$/450dni). Mega
  • Odpowiedz
stremio/nuvio w połączeniu z debridem np torbox

@archi3: C---a warte, jak czegoś sam nie mogę ściągnąć z torentów to i torbox nie może.
  • Odpowiedz
  • 0
@amamoh: ehhhh głupie wypowiedzi kogoś kto pewnie nawet razu tego nie uzywał. Torbox ma też swoją pamięć cache i niektóre np starsze, bardziej niszowe filmy nie moga być pobrane w tradycyjny sposób gdyż jest mało seedow lub pobiera się wolno. Poza tym torbox pięknie integruje się z aplikacjami typu stremio/nuvio i może byc używane nawet na telewizorach z androidem i zapewnia strumień w 4k bez zacinania, buforowania czy czekania na
  • Odpowiedz
kogoś kto pewnie nawet razu tego nie uzywał

@archi3: mylisz się, kupiłem torboxa żeby przetestować czy może zastąpić iptv+ Sonarr/Radarr+qbit+Jellyfin, dodałem IOStreams do Stremio/Nuvio i leży i kwiczy.
Nic więcej czego na torentach niema to w torboxie też nie będzie.
Chcesz obejrzeć np. "Gra z cieniem" w miarę nowy serial (2024) na Torboxie wisi od tygodnia i brak źródeł.
W iptv włączasz i leci.
  • Odpowiedz