Aktywne Wpisy

Guminator +59
#trzecieoko #gif #policja #finlandia
Krótko,
Fiński policjant stracił do rowu 15-latka bez uprawnień, jadącego motorowerem bez tablic. Nastolatek uczestniczył w zlocie motorowerowym i próbował uciekać przed policją.
Nastolatek jest podejrzewany o rażące zagrożenie bezpieczeństwa ruchu i prowadzenie bez uprawnień.
Policjant
Krótko,
Fiński policjant stracił do rowu 15-latka bez uprawnień, jadącego motorowerem bez tablic. Nastolatek uczestniczył w zlocie motorowerowym i próbował uciekać przed policją.
Nastolatek jest podejrzewany o rażące zagrożenie bezpieczeństwa ruchu i prowadzenie bez uprawnień.
Policjant
źródło: animation - 2026-08-10T205156.979
Pobierz
Maydan +16

B.T.W. to nie jest tak, że jesteś niewidzialny dla kobiet, po prostu urodziłeś się w złym kraju ¯\(ツ)/¯
Ps. Myślę, że za granicą jesteś pewniejszy siebie, bo nie czujesz się oceniany przez innych tak
źródło: obraz
Pobierz@MarianoItalianoPiller: Tak, poznaję tam młode, świeże d--y. A nie zużyte, stare, hipergamiczne polskie baby po 30 z bagażem doświadczeń, bachorami i mindsetem „gdzie jest mój beciak i chad na boku”.
Nie wiesz jak te kobiety zachowują się w stosunku do swoich rodaków, a pewnie nie są z nich zadowolone skoro przeciętny afrykanczyk kojarzy się z lenistwem i brakiem odpowiedzialności. Poza tym dla nich bycie z białym to jak awans społeczny.
Wiem, bo właśnie o tym gadałem z tą tinderówką.
Narzekała na lokalnych facetów że są wredni, nie potrafią dobrze r----ć i w ogóle są do d--y.
Więc może masz rację może kobiety są wszędzie takie same hipergamiczne i roszczeniowe.
Tylko że tutaj ja dla nich jestem awansem, a w Polsce byłem żałosnym, niewidzialnym zerem do przesunięcia w lewo.