Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sakon72: ja to nawet podziwiam twoje samozaparcie, jesteś czystą definicją tego co normiki nazywają "wyjście do ludzi" z tym, że zamiast iść na kursy tańca i inne bzdury ty idziesz ścieżką blackpilla i wybierasz geomaxing itp.

B.T.W. to nie jest tak, że jesteś niewidzialny dla kobiet, po prostu urodziłeś się w złym kraju ¯\(ツ)/¯

Ps. Myślę, że za granicą jesteś pewniejszy siebie, bo nie czujesz się oceniany przez innych tak
  • Odpowiedz
  • 12
@Polnischefuhrer: Próbowałem już tego wszystkiego. Wydałem majątek na kursy pua i byłem raz na kusie tańca ale pierwszego dnia mnie w------i bo kobiety się czuły "niekomfortowo przy mnie". Teraz tylko czysty mocny blackpill
  • Odpowiedz
@Sakon72: Dobry bait, szanuję. Aczkolwiek pytanie prawdziwe - czy uważasz, że jesteś autentycznie atrakcyjny i pożądany fizycznie czy tylko po prostu to sobie wmawiasz i jedziesz na kulturowym zgrzycie? Tamtejsze 18 latki chyba mają dostęp do Internetu i wiedzą jak wygląda biały czad w porównaniu do Ciebie?
  • Odpowiedz
@Sakon72: Ale przecież poznajesz tam d--y na Tinderze... chłopie odklejony jesteś? Czekam na kolejne g---o odkrycia o kobietach z Afryki, które są inne niż wszystkie. Albo co mi tam, popsuje Ci zabawę: po prostu białe kobiety są ogólnie bardziej atrakcyjne i popularne wśród wszystkich ras chłopów - dlatego czarne mają mniejszy wybór ;)
  • Odpowiedz
  • 8
@Polnischefuhrer: To nie ma znaczenia. Ważne że w końcu jestem traktowany jak człowiek
@MarianoItalianoPiller: Tak, poznaję tam młode, świeże d--y. A nie zużyte, stare, hipergamiczne polskie baby po 30 z bagażem doświadczeń, bachorami i mindsetem „gdzie jest mój beciak i chad na boku”.
  • Odpowiedz
@Sakon72:

W Europie kobiety mają kompletnie zepsute mózgi Tinder, OnlyFans, „empowerment”, setki opcji i zero szacunku dla przeciętnego faceta.

Nie wiesz jak te kobiety zachowują się w stosunku do swoich rodaków, a pewnie nie są z nich zadowolone skoro przeciętny afrykanczyk kojarzy się z lenistwem i brakiem odpowiedzialności. Poza tym dla nich bycie z białym to jak awans społeczny.
  • Odpowiedz
  • 6
@Polnischefuhrer:
Wiem, bo właśnie o tym gadałem z tą tinderówką.
Narzekała na lokalnych facetów że są wredni, nie potrafią dobrze r----ć i w ogóle są do d--y.
Więc może masz rację może kobiety są wszędzie takie same hipergamiczne i roszczeniowe.
Tylko że tutaj ja dla nich jestem awansem, a w Polsce byłem żałosnym, niewidzialnym zerem do przesunięcia w lewo.
  • Odpowiedz
@Sakon72: Nie zrozumiałeś tego co napisałem, prostego zdania. No ale dobra, co ja cie bede kamienował, skoro sam to zrobisz sobie prędzej czy później. Jeśli jesteś tam powiedzmy 14 dni, to liczę że zaruchasz 14 bab. Wtedy ten wyjazd miał jakikolwiek sens.
  • Odpowiedz