Aktywne Wpisy

CzekoDonut +994
źródło: 0101010101
Pobierz
PiotrFr +135
Żona wyprowadziła się w sobotę,.zaczyna się nowe życie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykop30plus #wykop40plus #urodziny #chwalesie
#wykop30plus #wykop40plus #urodziny #chwalesie
źródło: 1000040092
Pobierz

Mało tego, ostatnio przyszła 6latka na szczepienie, po szczepieniu - klasyczny temat, czyli płakanie i krzyk, ale ona zaczęła wyzywać matkę od idiotek, gówniar (!), debilek, po czym uderzyła ją w twarz w taki sposób, że aż matce spadły okulary na podłogę. Wszystko na moich oczach. Po takiej akcji w domu miałabym taki dym, że nawet nie chce sobie wyobrażać, a nawet nie w domu, tylko tuż za drzwiami przychodni xD Ciekawe, jak za kilka lat będą się zachowywać takie osoby
#pracbaza #dzieci #patologiazmiasta
Myślę że to są sytuacje typu wylanie dziecka z kąpielą.
Może te mamy kiedyś w dzieciństwie doświadczały tyranii, kary czy jakiegoś rodzaju przemocy ze strony rodziców i próbują być tak bardzo od nich inne, że idą w drugie ekstremum?
Dzieci tymczasem mają to do siebie, że testują i szukają granic, które trzeba im pokazać. Najlepiej nie przez kary, tylko przez pokazanie czy wytłumaczenie konsekwencji.
@Prawdziwy_Oponiarz: mordeczko, pomyliłeś tresowanie psa z wychowywaniem dziecka
@ogurkiszony75: mam w rodzinie z jednej strony taką grupę ludzi, która nigdy się nie wita jak przyjdzie, tylko zaczyna mówić. Irytuje mnie to. Ich dzieci oczywiście robią dokładnie to samo - nie potrafią się przywitać jak człowiek.
@vateras131: a dużo ludzi jest zwykle nieudolna i nie rozumie co się właśnie dzieje.
@Prawdziwy_Oponiarz: parasol to jest jedno, ale ze w dzisiejszych, demokratycznych czasach, mozna moc takie rzeczy odwalac? Przeciez to powinno byc grzane, az do konca procesu i skazania tej lambadziary!
Takie zachowania NIE wynikają jedynie z tego, że dziecko dziecko nie jest karane w jakikolwiek sposób
Dziękuję za zwrócenie uwagi. Pozdrawiam serdecznie.
Zaznaczę jeszcze, że kar cielesnych wobec zwierząt również nie popieram. Szkolenie przez system nagród jest bardziej skuteczne
Od najmniejszego dziecko jest uczone, ze kazda p-----c fizyczna i psychiczne wobec siebi, powinno zglaszac.
No i rosnie ci taki terrorysta, jak matka zabroni, albo ojciec da szlaban. To bedzie ze pojde do nauczycielki i powiem ze mnie bijecie, stosujecie p-----c, albo molestowanie.
Mamy dziesiatki przykladow, ze jak takie gowno sie przylepi, to daje sie wiare ofierze bez
@vateras131: ha ha ha ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Prawdziwy_Oponiarz: "aha czyli maks co może mnie spotkać za przypał to jakaś gadka szmatka od starego która mam w dupie, k---a ale frajer xD"
uzasadnienie to jedno, ale bez jakichkolwiek kar i ogólnej
Dokładnie, na dorosłych nie działa "spokojnie wytłumaczyć" a co dopiero dzieciom. A w sumie co mnie obchodzi że wychowają miernoty. Ja nic na to nie poradzę.