Wpis z mikrobloga

#przegryw

Tak sobie myślę czy po zwolnieniu z kołchozu by nie polecieć se do Tajlandii na dziewczyny? Mam dosyć bycia 30 lvl prawikiem Patrzę że w listopadzie jest ok 30 stopni, bilety w obie strony z północnej piekielni 4300 zł w bagażem 25kg, plecakiem i torbą. Dwa tygodnie w Bangkoku 800 zł za hotel ocena 8,6/10 (XDD). Jedzenie podobno mega tanie, dziewczyny też tanie to okazyjnie można myślę.

Lecieć do Tajlandii?

• Tak no bo co 78.2% (79)
  • Nie warto 21.8% (22)

Oddanych głosów: 101

• 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Co prawda mi się one nie podobają ale wiadomo, że kto wybrzydza ten nie... xD

@lubie-sernik: jestem atencjuszem. Dla mnie wygląd jest drugorzędny. Różowe, które same molestują, to jest coś niewyobrażalnego wśród p0lek xD
  • Odpowiedz
@ja_jesio_ne: haha ale one molestują bo chcą pieniądze xD jakby molestowały bez chęci zarobienia to wtedy zupełnie inna sprawa xD

Na Phuket teraz jestem i tutaj tak molestują, że wcześniej to w ogóle nie wiedziałem co to znaczy molestowanie haha ale już mnie to ostro denerwuje xD
  • Odpowiedz
  • 3
@nieudacznikzyciowy: Nawet się nie zastanawiaj. Azja to #raj. A Azjatki są jak elfy. Wczoraj sobie poleciałem liniami Etihad. Te arabskie stewardesy niby piękne. Naprawdę piękne, ale no 0 wrażenia. Natomiast te azjatyckie... Nie mogłem się napatrzeć. Jedna ładniejsza od drugiej. Jutro obadam lokalne piękności. Już wiem że są super przyjazne, gościnne i ciekawe. Taką kasę to zapłaciłem w jedna stronę. Dużo jednak zeszło na rower. Właśnie leżę
  • Odpowiedz
@ja_jesio_ne: ja też lubię siedzieć w piwnicy ale trzeba ruszyć dupe w końcu.

W ogóle tutaj też mam takie okresy, że siedzę w hotelu i przez kilka dni nie wychodzę tylko pracuje, uczę się i oglądam głupoty typu Kiepscy xD
  • Odpowiedz