Wpis z mikrobloga

Kurde niby fajnie się ogarnąć, jakąś pracę mieć i pieniądze z niej, tylko że ja nie widzę w ogóle w tym wszystkim sensu, nie mam zwyczajnie ochoty na to wszystko, tylko przymus jedzenia mnie do tego zmusza, p------e to jest
#przegryw #depresja #s----------e
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michal1498: Nic dziwnego. Kiedyś pracowałeś to miałeś efekt widoczny na horyzoncie. Dzisiaj mieszkania po chorych cenach, głupie wymogi unii dotyczące aut, podatki coraz to nowsze jak chociażby ostatnie dopłacanie do emerytur biednych artystów itd
  • Odpowiedz
@michal1498 jak nie rozumiem? 4500 zarobisz na jakimś magazynie, wynajmem z 2300 i druga połowa na żarcie. Plus taki ze masz spokój od rodziców i sobie jakoś mieszkasz. Każda dziewczyna też inaczej będzie patrzeć jak będzie wiedziała że mieszkasz sam.
  • Odpowiedz
  • 12
@lordprzegrywus: i jakie jest wyjście z tego gówna? Przecież.każdy dzień wygląda tak samo, a nawet jak wezmę sobie jakieś wolne, ostatnio miałem 3 tygodnie to powrót do pracy to jest męka i płakać się chce. Po co to życie w ogóle jest? I że jeszcze ludzie chcą sprowadzać na ten świat kolejnych niewolników...
  • Odpowiedz