Aktywne Wpisy

rutkins +569
#polskiedrogi #lodz
To już dziś polski wymiar sprawiedliwości napluje nam w twarz i uzna, że Agnieszka Z. stomatolog z Łodzi nie może iść do więzienia bo ma k---a depresję. Nosz psia jego mać. Gdybym miał pójść siedzieć w więzieniu zamiast wybierać oferty all inclusive na wrzesień to też bym miał depresję.
To już dziś polski wymiar sprawiedliwości napluje nam w twarz i uzna, że Agnieszka Z. stomatolog z Łodzi nie może iść do więzienia bo ma k---a depresję. Nosz psia jego mać. Gdybym miał pójść siedzieć w więzieniu zamiast wybierać oferty all inclusive na wrzesień to też bym miał depresję.
źródło: 1000024723
Pobierz
DrTRAPH0USE +289
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

wykop to elita internetu tak? to teraz z ciekawostek
17 osob sie zapisalo i nie wyslalo wiadomosci co bylowymagane w reguilaminie
4 sie zapisaly mimo bana z v8 bo odpadly w pierwszych 6 tygodniach
1 sie zapisala mimo ze ma bana, ale ona jest nienajsprytniejsza
20proc osob nie umie czytac ze zrozumieniem
brawo, GTG, wiec idealnie byscie sie nadali, szkoda ze nie umicie sie poprawnie zapisac
uf, dotyczy nowych. Ja jestem stary (a że głupi to inna rozmowa)
Kiedy discord i arkusz?
Wysłałem wszystkim
Pamiętasz kiedy odpadłeś w v8?
Nie pamiętam bo jak osiadłem to straciłem dostęp do arkusza
Ale robiąc kreatywną księgowość to da się to na pewno jakoś dobrze policzyć, tym bardziej że zasady wpisywania wtedy były niejasne bo było 7 dni od ostatniego wpisania a nie per tydzień co rodziło miejsce do nadużyć w wyrzucaniu
po prostuy trafisz do grupy spoznionych jak napiszesz:)
moze nie dodam cie od razu ale na pewno dodam
a z v8 możliwe, że w------y zostałem w pierwszych sześciu tygodniach, ale jak mnie pamięć nie myli, nie było wtedy mowy o takich konsekwencjach na kolejną edycję v9...
PS: wyjebujac dużą ilość grubasow słabiej smakuje sukces najlepszym, bo patrząc na ostateczną tabele wydaje się, że mniejszą ilość osób pokonali ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: image
Pobierzdodam cie zaraz
źródło: 1000009964
PobierzDlatego u mnie zawsze dniem ważenia byla sobota lub niedziela.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: obraz
Pobierz