Wpis z mikrobloga

@niewiempoco: jak zachować? Insynuujesz, że zachowywały się tak, że to usprawiedliwia tego typa?

Jeżeli pracodawca ma dostęp do całości nagrania, i ten typ "bohatersko próbował przywrócić porządek w pojeździe" to jak to się ma do tego:

W komunikacie poinformowano, że ustalono tożsamość sprawcy incydentu – to jeden z kierowców zatrudnionych przez MZK w Bielsku-Białej, „od dłuższego czasu przebywający na zwolnieniu lekarskim”. ,„Wobec pracownika zostaną wyciągnięte konsekwencje służbowe, w tym zastosowane środki
  • Odpowiedz
@niewiempoco: tylko czemu w tym całym nagraniu nie mówił o tych nogach na krześle? Bo ja jako małolat robiłem takie rzeczy i jak się ktos do nas pruł to co chwila rzucał argumentem, że mamy nogi na krześle a nie, że jesteśmy k------m
  • Odpowiedz
@mamracjewieszotym: jprd nie wstyd Ci tego wklejać.

Oczywiście źródło to komenatrz pani Renatki przywołujący anonimowych redaktorów anonimowej gazety którzy 'dotarli do świadków'.

jedna z dziewczynek wtedy, dziwnym trafem, zaczyła
  • Odpowiedz
A więc to już ten etap mamy? Ukrainiec (dzieciak) nigdy by się tak nie mógł zachować w naszym kraju a wszelakie sygnały czy możliwości takiego zachowywania to od razu onuce, agentura, wania, spisek i kopiejki?

@niewiempoco: mógłby się tak zachować problemem jest jednak to że dowodem takiego zachowania tego dziecka jest anonimowy post na fb napisany przez jakiegoś randoma dlatego ludzie podchodzą do tego słusznie z dozą sceptycyzmu. Czy jeśli
  • Odpowiedz
@mamracjewieszotym: Równocześnie kierowca stanął w obronie Ukrainek(info od przewoźnika)? Fajna historia pełna dziur w fabule xD Tak wiem że koleś pracował tam ale w chwili zdarzenia był pasażerem a nazywanie go kierowcą jest manipulacją która ma odbiorcę przekonać do alternatywnego przebiegu zdarzenia. Pomijając że to wpis randoma z FB(chyba) to nadal jeśli prosta historia ma takie drobne naginanie faktów to jest po prostu wyssana z palca.
  • Odpowiedz
@mamracjewieszotym: już zapomnieliście o aresztowaniu Kamińskiego i Wąsika w Warszawie? Zapomnieliście kto był kierowcą tamtego autobusa? No jak kto, jak nie Trzawskowski :)
Ta cała awantura to agitacja wymyślona przez TuSSka i innych uśmiechniętych kłodzkowian z pizzą jagodnowską
  • Odpowiedz
@mamracjewieszotym: ale trzeba mieć ograniczony umysł bo wierzyć w takie kocopoły xD i jeszcze to ciiiiisza, gdzie dosłownie każde duże medium informowało o tym kopnięciu xD bycie prawakiem to jest jakaś k---a alternatywna rzeczywistość xD
  • Odpowiedz
@Bkr1: dzięki, właśnie miałem wrzucić to info. Zaraz się zacznie, że w takim razie sprowokowały go wyciągnięciem nóg. No bo tylko ukraińskie nogi prowokują...
  • Odpowiedz
@mamracjewieszotym: Wszystkie te informacje zdementowane przez MZK. Jedyne co ta dziewczynka zrobiła, to miała buty na siedzeniu. Dziewczynka, po zwróceniu uwagi, zdjęła nogi i się przesiadła. Typ stał nad nimi i jak usłyszał ukraiński to się zesrał. Tak działa nagonka na ukraińców, prawackie ściery
  • Odpowiedz