@PavulonRazPavulonDwa: R---------a mnie zawsze polot w tych nazwach ruskich kont propagandowych. Jakieś ministerstwo wojny, klub myśli polskiej teraz kancelaria królewska XDD Nie wiem co oni tam piją ale szkoda że wykorzystują tą błyskotliwość do siania propagandy zamiast pisania książek
@UsmiechnietyAnon: zawsze kiedy słyszę nazwę "klub myśli polskiej" to przypomina mi się jak przesraliśmy państwo w 39 i jak daliśmy się wydymać aliantom. Ot polska myśl strategiczna i mocarstwowe sny
@PavulonRazPavulonDwa: wiedzą że niektórzy lubią się brandzlować do XVII wieku i że to podstawa naszego patriotyzmu i snu o potędze xD Co prawda trwało to krótko i zakończyło się katastrofą ale to nic. Nic też że teraz żyjemy w najlepszych czasach w całej naszej historii i oby to również nie trwało krótko i nie zakończyło się katastrofą, bo jak widzę jak niektórymi łatwo manipulować to mam złe przeczucia co do
@the_good_guy: Generalnie większość tych dziwnych niszowych politycznych LARPów zalatuje zawsze lekko ruskiem, czy to monarchiści, czy komuniści, czy inni turbosłowianie zawsze smrodek onucy i sympatię do kacapów można tam wyczuć.
Mozna zglaszać ten ściek.
Atajują nawet polaków walczących i pomagającyCH UA
#ruskapropaganda
#ruskapropagandawinternecie
#wojna
#dezinformacja
#rosja
#ukraina
#ruskieboty
https://www.facebook.com/share/191FLgEeyX/
źródło: 58222
Pobierz@the_good_guy: Nie wydaje ci się, środowiska te były od zawsze zinfiltrowane przez kacapię
źródło: a3e593f0a663b6ecdfa0a701540cd61b32e266be515c243dc1a95c9b16d2a028
Pobierz@UsmiechnietyAnon: najbardziej p------e jest to, że to działa xd
@PavulonRazPavulonDwa: brzmi jak zdrada stanu.