Aktywne Wpisy

LuznaPusi +2
chodzi mi po głowie ostatnio, żeby pójść pierwszy raz na dive tylko kurde jakoś dziwny koncept xd
no i chciałbym tylko loda bez ruchania, ale jak sobie pomyślę, że miałbym powiedzieć "dzien dobry pani prostytutko ja chciałbym tylko loda, bo r----c mi sie nie chce" to jakoś dziwny vibe
no i chciałbym tylko loda bez ruchania, ale jak sobie pomyślę, że miałbym powiedzieć "dzien dobry pani prostytutko ja chciałbym tylko loda, bo r----c mi sie nie chce" to jakoś dziwny vibe

DOBREJ NOCY, WY PAJĘCZAKI Z PODGROMADY ROZTOCZY.
źródło: 1000702741
Pobierz

źródło: 1000043369
PobierzZ kolei na Ukrainie oficjalnie zaczęli wielbić ludzi, którzy zabijali Polaków. O tym mówi i pisze polski IPN.
@Vinizius: Rosjanie nie używają tego kryterium wyboru kolejnej ofiary. Poza tym na naszym punkcie mają konpleksy od czasu kiedy okupowaliśmy kreml, a dzień w którym kreml opuściliśmy jest jednym z ich ważniejszych świąt narodowych.
@Vinizius: Pisze również o ponad 1000 Ukraińców, którzy ratowali Polaków, pisze też o setkach Ukraińców, którzy przez to ponieśli śmierć. Niestety akurat tego Polacy dziwny trafem nie powtarzają.
Natomiast rosja oficjalnie i bezwstydnie wielbi Stalina, który ma na swoim koncie znacznie więcej zabitych Polaków.
Stalin jest w rosji bohaterem narodowym. To jest fakt.
źródło: Screenshot 2026-07-13 at 21.15.36
Pobierz@Vinizius: jak to nie xD odeszliśmy od związku radzieckiego w 89 a to najgorsza zbrodnia w ich oczach xD
@Vinizius: ale rusy to nie USA, musisz natychmiast wrócić do podstawówki na lekcje geografii!