Słuchajcie, spotykanie się jednocześnie z kilkoma laskami z tindera jest naprawdę wymagające Nie dość że trzeba w miarę regularnie z nimi pisać To jeszcze musisz zapamiętywać p------e fakty typu ta lubi kwiatki, ta nie lubi w dupę Często łapię się na tym że nie pamiętam czy akurat o tym rozmawiałem z tą dziewczyną czy już z inną Aktualnie rucham się z trzema szufladami i na radarze mam jeszcze pięć Pierwszy raz tak to rozgrywam, zawsze skupiałem się na jednej ale może to był błąd? Teraz czuję większy luz Nie wiem czy to jest dobra droga do poważnego związku ale mi się podoba Jednej już wprost zakomunikowałem że nic z tego nie będzie bo ma dzieciaka Ale r----ć się możemy
@sikpi: jeżeli jesteś na tyle ładny że masz kilka lachonów naraz to jesteś na tyle ładny żeby je na chama bezkarnie gaslightować. Pilnowanie szczegółów jest dla beciaków.
Nie wiem czy to jest dobra droga do poważnego związku ale mi się podoba
@sikpi: dopóki nie przekręcisz korby to tak. Jest tzw. klątwa ru%%acza i nie jeden facet i chad miał lub ma z tym problem. Kolega co obracał dpami jak Ty (każdego dnia miesiąca walił inną, złote czasy tindera, top-5 miast Polski, typ zajebista gadka i dostatecznie dobry wygląd) musiał się z tego leczyć u specjalisty.
Nie dość że trzeba w miarę regularnie z nimi pisać
To jeszcze musisz zapamiętywać p------e fakty typu ta lubi kwiatki, ta nie lubi w dupę
Często łapię się na tym że nie pamiętam czy akurat o tym rozmawiałem z tą dziewczyną czy już z inną
Aktualnie rucham się z trzema szufladami i na radarze mam jeszcze pięć
Pierwszy raz tak to rozgrywam, zawsze skupiałem się na jednej ale może to był błąd? Teraz czuję większy luz
Nie wiem czy to jest dobra droga do poważnego związku ale mi się podoba
Jednej już wprost zakomunikowałem że nic z tego nie będzie bo ma dzieciaka
Ale r----ć się możemy
#przegryw #tinder
źródło: IMG_1473
Pobierz@sikpi: dopóki nie przekręcisz korby to tak. Jest tzw. klątwa ru%%acza i nie jeden facet i chad miał lub ma z tym problem. Kolega co obracał dpami jak Ty (każdego dnia miesiąca walił inną, złote czasy tindera, top-5 miast Polski, typ zajebista gadka i dostatecznie dobry wygląd) musiał się z tego leczyć u specjalisty.