Wpis z mikrobloga

Czy konfiarze i brauniści wysnuli już teorię, że ta akcja w autobusie to zaplanowana operacja Kijowa, żeby odciągnąć ruch od tematu Wołynia?
Nie zdziwiłbym się, gdyby tak połączyli kropki.
#ukraina
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wraczek: nie, ale neuropka już sobie urobiła, że to konfa i brauniści, a żaden nawet go nie zapytał o poglądy. Równie dobrze może być zwolennikiem Kwaśniewskiego i od 2000 ani razu nie był na wyborach
  • Odpowiedz
@Wraczek: Wspieram brauna i ten smietnik, tylko dlatego zeby ukraincy powrocili do siebie dodomu. Wojna by szybciej sie skonczyla, relacji z Polska tez byli by lepsze.
  • Odpowiedz
@Parker_: tak, poniewaz jestem ukraincem, I co z tego? Ja pelen opuscic polske po koncu wojny. Nie bedzie tu ukraincow, nie bedzie twrorzenia z nas wrogow. Mam 20 lat, nie bede tez pobrany do wojska wdomu, to dlaczego mam wracac zaraz?
  • Odpowiedz
nie, ale neuropka już sobie urobiła, że to konfa i brauniści, a żaden nawet go nie zapytał o poglądy.

@winsxspl: No ciekawe, które partie polityczne nakręcają taką a nie inną narrację. Naprawdę będziesz robił takie fikołki, żeby tylko nie przyznać, że takie zachowania to żniwo właśnie działań takich partii?
  • Odpowiedz