Aktywne Wpisy

PiotrFr +149
Żona wyprowadziła się w sobotę,.zaczyna się nowe życie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykop30plus #wykop40plus #urodziny #chwalesie
#wykop30plus #wykop40plus #urodziny #chwalesie
źródło: 1000040092
Pobierz
Guminator +54
#trzecieoko #gif #policja #finlandia
Krótko,
Fiński policjant stracił do rowu 15-latka bez uprawnień, jadącego motorowerem bez tablic. Nastolatek uczestniczył w zlocie motorowerowym i próbował uciekać przed policją.
Nastolatek jest podejrzewany o rażące zagrożenie bezpieczeństwa ruchu i prowadzenie bez uprawnień.
Policjant
Krótko,
Fiński policjant stracił do rowu 15-latka bez uprawnień, jadącego motorowerem bez tablic. Nastolatek uczestniczył w zlocie motorowerowym i próbował uciekać przed policją.
Nastolatek jest podejrzewany o rażące zagrożenie bezpieczeństwa ruchu i prowadzenie bez uprawnień.
Policjant
źródło: animation - 2026-08-10T205156.979
Pobierz

#polska #ukraina #neuropa
źródło: IMG_0498
Pobierzźródło: dllO1
PobierzNie rozumiesz tego tak jak większość więźniów nie rozumie pytania "jak byś się czuł gdybyś nie zjadł dzisiaj śniadania?"
Tak, dajcie mu widły. On już gotowy nabijać na nie ukraińskie dziewczynki.
Emocję już są, usprawiedliwianie już jest. Prosta psychologia tłumu, wystarczy jedna agresywna jednostka i reszta pójdzie za nią. Poczucie siły, przynależności, robienia dobrze (bo inni też tak robią) i bezkarności. Rząd przecież dba o ukrów i ma w dupie polaków więc trzeba
@maniac777: albo i nie. P------o was w tych trolowniach już do reszty.
@NieWiemASieWypowiem @maniac777 Zdajecie sobie sprawę, że względem Was można by wyjść z podobnego założenia? I względem niemal każdego człowieka? Równocześnie gdzieś podobnie jak Wy ktoś pisze o dzieciakach z Ukrainy podpalających samochody w Poznaniu, że ,,szykują drugi Wołyń” - podobnie tępa narracja tylko z przeciwnego ,,biegunu”.
Wasze komentarze są jedynie potwierdzeniem istoty mojego wpisu.
@Stan_Zapalny: widzisz, ja nigdy nie wyzywałem dzieci od kur*w albo nie groziłem im że wiem gdzie mieszkają. Może ci się zdarza.
@Stan_Zapalny: Czyli opierasz swoje przekonanie na przesłance konkluzjach które były wielokrotnie negatywnie weryfikowane. W eksperymencie Stanfordzkim naukowcy byli zorientowani na osiągnięcie konkretnego wyniku i przekroczyli granicę pomiędzy pozycją obserwatora eksperymentu i pozycją kreatora wydarzeń instruując uczestników jak się mają zachowywać przez co sami wykreowali taki, a nie inny jego rezultat. Późniejsze eksperymenty tego typu mające zweryfikować rezultaty tamtego potoczyły się inaczej i nie
@maniac777: Nie były. Krytykowane były aspekty i metodologia eksperymentu, ale nigdy nie obalono konkluzji jaka z niego płynęła.