@kawior2007: lewacy zepsuli parę filmów i seriali, a prawacy swoim zbydlęceniem niszczą społeczeństwa, to ja jednak wolę mieć gejów w serialach jak mam taki wybór.
@DoktorMorela: Twoja umiejętność pływania to płazi przywilej i amfibijna dyskryminacja, ja tylko chcę równouprawnienia, np. taki śnieżny koczkodan nie może pływać, pomyślałeś o tym? - odrzekł skorpion.
@jednorazowka: jak ten przemysł się sam popsuł, lewacy im każą produkować nędznej jakości gruzy po absurdalnych cenach? W imieniu maksymalizacji zysków i w lawinie idiotycznych decyzji biznesowych zaorala ich niewidzialna ręka wolnego rynku.
@wonsz337: tą niewidzialną ręką to byli zieloni w Niemczech, którzy od dziesięcioleci skutecznie działali nad zmianą różnych detektyw, ale co ty tam wiesz mądralo.
@klamkaodokna: ja znalałem śmieszny obrazek w internecie a wy doszukujecie się sensacji. Prawda jest taka, że obrazek dotyczy każej merytorycznej próby dyskusji w której wykopki zakrzyczą wszystkie argumenty jeżeli będą one niezgodne z wizją wykopków. Tyle i tylko tyle.
źródło: img_1_1783942657812
PobierzAle tam powinno być w sumie prawaku, uśmiechamy się to trzaskowski powiedział
@kawior2007: a co dobrze działa albo lewacy zepsuli?
lewacy cale kraje
@ActiveekHere: https://media1.tenor.com/m/BKuQOviUY54AAAAC/sissyqueer-wolke.gif
źródło: sissyqueer-wolke
Pobierz@wonsz337: Europejski przemysł samochodowy. Tj. nie działa już dobrze, już zepsuty, choć to dopiero początek.
@kawior2007: np co?
Prawda jest taka, że obrazek dotyczy każej merytorycznej próby dyskusji w której wykopki zakrzyczą wszystkie argumenty jeżeli będą one niezgodne z wizją wykopków. Tyle i tylko tyle.