Wpis z mikrobloga

za trudne, wyjaśnij mi silniczku

@alylayl23: Nie ma takiego dowodu, powtarzam jeszcze raz, jest nagroda dziesięć tysięcy rubli dla człowieka, który wskaże cień dowodu, że JE Grzegorz Braun wiedział o nawoływaniu do nienawiści wobec obcokrajowców, a w szczególności do Ukraińców, po prostu nie wiedział, proszę sobie wyobrazić, znaczy się wiedział albo nie wiedział, ja nie wiem czy wiedział, ale istnieje ogromna możliwość, że nie wiedział.
dominowiak - > za trudne, wyjaśnij mi silniczku

@alylayl23: Nie ma takiego dowodu, p...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
niestety obecny rząd nie ma jaj żeby taki typ siedział za kratami

@GladysDelKarmen: To nie rząd decyduje, kto idzie do więzienia za konkretny czyn.
Rząd może zmieniać przepisy albo politykę karną ale nie może nakazać sądowi wsadzić konkretnej osoby do więzienia. Mamy coś takiego jak prawo ale widze, że Ciebie przerasta i reagujesz emocjami.
  • Odpowiedz
@dzkeson:

Jedna z obrzydliwych mord pośrednio odpowiedzialnych za atak na ukraińskie dziecko. Obrzydliwa kremlowska kreatura.

A co ma do tego Braun? Jesteście chorzy z tej nienawiści. Skąd wiadomo, że taki osobnik w ogóle słucha wypowiedzi Brauna? Może po prostu ma awersję do Ukraińców, też znam takie osoby i ich awersja nie jest wcale nacechowana wypowiedziami polityków jak wy sobie to tłumaczycie. Poza tym felietony Brauna nie są dla prostych ludzi, jego
  • Odpowiedz
Skąd wiadomo, że taki osobnik w ogóle słucha wypowiedzi Brauna? Może po prostu ma awersję do Ukraińców, też znam takie osoby i ich awersja nie jest wcale nacechowana wypowiedziami polityków jak wy sobie to tłumaczycie.

@Propagidator: Ja też znam osoby, które mają awersję do Ukraińców, ale do głowy by im nie przyszło by wyzywać randomowych ludzi, a co dopiero mówić o darciu mordy na dzieci.

Taka różnica między zwyklakami, którzy
  • Odpowiedz
@Propagidator: Jak dla ciebie jest to "nakrzyczenie" to tylko współczuję patologii z której jesteś i sam się powinieneś walnąć w łeb :) Ludzie normalnie wychowanie tak się nie odzywają ale co tam tłumaczyć typowi co uważa wielbi brauna.
  • Odpowiedz
Ja też znam osoby, które mają awersję do Ukraińców, ale do głowy by im nie przyszło by wyzywać randomowych ludzi, a co dopiero mówić o darciu mordy na dzieci.

Taka różnica między zwyklakami, którzy nie przepadają za Ukraińcami a wyborcami patoprawicy, którzy naczytają się w sieci lub naoglądają tiktoków i nakręceni potem wychodzą na ulice.

@gram_w_mahjonga: Przecież takich ludzi jak on nie jest dużo, w każdym narodzie znajdą się takie jednostki. Dziwi
  • Odpowiedz