Aktywne Wpisy

ethize +9
teodorkm +2
Niektórzy ludzie są śmieszni. Mówisz do sprzedawczyni gdy wychodzisz dobranoc a ta patrzy na Ciebie i milczy XD Ale przywitać to się przywitała. Ja nie wiem czy ludzie tym leczą swoje kompleksy i sobie jakoś ego podbijają czy o co chodzi?
#pytanie #takaprawda #kiciochpyta
#pytanie #takaprawda #kiciochpyta

#bekazpisu
#ukraina
#bekazprawakow
#konfederacja
#polityka
źródło: IMG_1648
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
nikt normalny płakał nie będzie
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: 07555eb93818f68b360e0926d9c4ba859c08d8904ab06a06f967a3c18549afdc
Pobierz@alylayl23: Brain dorabia u ruskich, choć podejrzewam, że idiotą jest za darmo.
@alylayl23: Nie ma takiego dowodu, powtarzam jeszcze raz, jest nagroda dziesięć tysięcy rubli dla człowieka, który wskaże cień dowodu, że JE Grzegorz Braun wiedział o nawoływaniu do nienawiści wobec obcokrajowców, a w szczególności do Ukraińców, po prostu nie wiedział, proszę sobie wyobrazić, znaczy się wiedział albo nie wiedział, ja nie wiem czy wiedział, ale istnieje ogromna możliwość, że nie wiedział.
źródło: image
Pobierz@GladysDelKarmen: To nie rząd decyduje, kto idzie do więzienia za konkretny czyn.
Rząd może zmieniać przepisy albo politykę karną ale nie może nakazać sądowi wsadzić konkretnej osoby do więzienia. Mamy coś takiego jak prawo ale widze, że Ciebie przerasta i reagujesz emocjami.
A co ma do tego Braun? Jesteście chorzy z tej nienawiści. Skąd wiadomo, że taki osobnik w ogóle słucha wypowiedzi Brauna? Może po prostu ma awersję do Ukraińców, też znam takie osoby i ich awersja nie jest wcale nacechowana wypowiedziami polityków jak wy sobie to tłumaczycie. Poza tym felietony Brauna nie są dla prostych ludzi, jego
@Propagidator: Ja też znam osoby, które mają awersję do Ukraińców, ale do głowy by im nie przyszło by wyzywać randomowych ludzi, a co dopiero mówić o darciu mordy na dzieci.
Taka różnica między zwyklakami, którzy
https://wiadomosci.onet.pl/poznan/policja-w-poznaniu-zatrzymala-chlopcow-w-wieku-8-12-lat-odpowiedza-za-podpalenie/0s4lf2v
@gram_w_mahjonga: Przecież takich ludzi jak on nie jest dużo, w każdym narodzie znajdą się takie jednostki. Dziwi