Aktywne Wpisy

ArnoldBacon +83
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

chudykbr +159
Biorąc pod uwagę całą karierę to zgodzimy się że Messi bezdyskusyjnie kasuje wszystkich natomiast gdyby wyciągnąć tylko prime każdego- ten moment gdy piłkarz nie był z innej planety a z innej galaktyki to Goat jest tylko jeden.
#mecz
#mecz
źródło: images (1)
Pobierz

#ukraina #polska #bekazpodludzi
źródło: 1000037466
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@thorgoth: zgodnie z torią podkowy, blizej ci do Brauna niż do normalsa centrowego.
Natomiast razemki, przy wszystkich ich wadach, nie wysługują się kacapskim śmieciom.
Ergo tak, ludzie od brauna to swołocz wyątkowa, ekstraordynaryjna. Kontynuatorzy innej, konserwatywnej konfederacji sprzed ponad 200 lat
Ambulans natychmiast!
@sedno_: do kacapów tylko pogarda, a o moje poglądy się nie martw.
Ambulans do ciebie wania nie dojedzie bo benzyny nie ma, rafineria płonie
Ruskich yebał pies ale dla mnie jesteś dokladnie takim samym typem jak ten z autobusu co te dziewczynki atakował. Podobnie byś atakował ludzi gdybyś tylko usłyszał, ze popierajych tych którymi pogardzasz. Jesteś tak samo niebezpieczny jak oni.
Jesteś prokacapskim brauniarzem, nie mam cie za partnera do dyskusji, tak samo jak nie gra się w szachy z gołębiem. Nawet cie nie wyzywam gwoli formalności, bo kacap czy brauniarz to nie są wyzwiska, co najwyżej pejoratywna nazwa narodowości oraz pejoratywna nazwa afiliacji politycznej.
Wasze zapewnienia że jesteście tak samo antyruscy jak antyukraińscy są skrajnie niewiarygodne, biorąc pod uwage że
@thorgoth: karetka już jedzie. Wezwałem bo mam podejrzenie niedoltenienia twojego mózgu.
@alylayl23: tak.
@slapdash: Nikt nie jest obrażony prawdą. Tylko śmieszy mnie to wasze urojenie wyższościowe a jesteście takimi samymi świrami jak brauniarze.