Wpis z mikrobloga

tak, ruska swołocz od brauna popiera nawet gwałcenie dzieci i staruszek. Zawsze popieraliście.

@thorgoth: zgodnie z torią podkowy, blizej ci do Brauna niż do normalsa centrowego.
  • Odpowiedz
@sedno_: gdybyś miał jakiekolwiek pojęcie o tym, jakie mam poglądy, to wiedziałbyś, że razemków darzyłem niemal równie dużą niechęcią, co braunienke.
Natomiast razemki, przy wszystkich ich wadach, nie wysługują się kacapskim śmieciom.
Ergo tak, ludzie od brauna to swołocz wyątkowa, ekstraordynaryjna. Kontynuatorzy innej, konserwatywnej konfederacji sprzed ponad 200 lat
  • Odpowiedz
@thorgoth: czyli jeszcze gorzej. Brak poglądów tylko pogarda. Chyba, ze myślisz, że jesteś cetrowym bormalsem xD. Zapewniam cię, ze nikt taki takich rzeczy nie wypisuje.
Ambulans natychmiast!
  • Odpowiedz
Brak poglądów tylko pogarda

@sedno_: do kacapów tylko pogarda, a o moje poglądy się nie martw.
Ambulans do ciebie wania nie dojedzie bo benzyny nie ma, rafineria płonie
  • Odpowiedz
@thorgoth: xD i jak nie wiesz co napisac to od ruskich wyzywanko xD.
Ruskich yebał pies ale dla mnie jesteś dokladnie takim samym typem jak ten z autobusu co te dziewczynki atakował. Podobnie byś atakował ludzi gdybyś tylko usłyszał, ze popierajych tych którymi pogardzasz. Jesteś tak samo niebezpieczny jak oni.
  • Odpowiedz
@sedno_: ale ja wiem co napisać wanieczka, nie martw sie.
Jesteś prokacapskim brauniarzem, nie mam cie za partnera do dyskusji, tak samo jak nie gra się w szachy z gołębiem. Nawet cie nie wyzywam gwoli formalności, bo kacap czy brauniarz to nie są wyzwiska, co najwyżej pejoratywna nazwa narodowości oraz pejoratywna nazwa afiliacji politycznej.
Wasze zapewnienia że jesteście tak samo antyruscy jak antyukraińscy są skrajnie niewiarygodne, biorąc pod uwage że
  • Odpowiedz
Wasze zapewnienia że jesteście tak samo antyruscy jak antyukraińscy są skrajnie niewiarygodne, biorąc pod uwage że 99% waszej aktywności to powielanie agendy kremla.

@thorgoth: karetka już jedzie. Wezwałem bo mam podejrzenie niedoltenienia twojego mózgu.
  • Odpowiedz
kałmuki jakie obrazone prawdą. Won za don, gady.

@slapdash: Nikt nie jest obrażony prawdą. Tylko śmieszy mnie to wasze urojenie wyższościowe a jesteście takimi samymi świrami jak brauniarze.
  • Odpowiedz
@thorgoth: przecież @sedno_ ma rację, z tym swoim zacietrzewieniem i postrzeganiem świata przez biało-czarną kliszę niczym nie różnisz się od brauniarza w koszulce "anty-UPA Wołyń pamiętamy". inteligentny człowiek wie i rozumie że świat nie jest czarno-biały, ale z takimi oszołomami jak ty nie ma żadnej dyskusji ani wymiany poglądów, bo od razu bierze górę plemienna mentalność i paranoiczne tworzenie projekcji ruskiej agentury na wszystkich z którymi się nie zgadzasz.
  • Odpowiedz