Aktywne Wpisy

Zopyross +457
Nie ma bardziej odpychającej rzeczy u kobiety, niż tatuaż. Szpeci je niezależnie od wzoru, miejsca czy kolorystyki. Nie chce się z taką samicą mieć jakiegokolwiek kontaktu, ja na takie to nawet nie patrzę na ulicy, a zauważyłem, że dzisiaj podziarana to jest zarówno fizjoterapeutka, recepcjonistka czy sprzedawca w sklepie. Fuj
#blackpill #bekazrozowychpaskow
#blackpill #bekazrozowychpaskow

Gastronomia w Polsce właśnie umiera na naszych oczach. Knajpy, które znaliśmy i uwielbialiśmy od lat, zamykają się jedna po drugiej. Właściciele nie wyrabiają z opłatami, a restauracje padają dosłownie jak muchy. Dlaczego jest tak źle?
- Kosmiczne rachunki: Koszty prądu, gazu i czynszów przerosły najśmielsze oczekiwania.
- Drożyzna: Ceny produktów spożywczych rosną w zastraszającym tempie.
- Presja płacowa: Utrzymanie dobrych pracowników kosztuje dziś fortunę.
Jak możemy pomóc?
- Jedzmy na miejscu (olać pyszne pl czy
- Kosmiczne rachunki: Koszty prądu, gazu i czynszów przerosły najśmielsze oczekiwania.
- Drożyzna: Ceny produktów spożywczych rosną w zastraszającym tempie.
- Presja płacowa: Utrzymanie dobrych pracowników kosztuje dziś fortunę.
Jak możemy pomóc?
- Jedzmy na miejscu (olać pyszne pl czy
źródło: image
Pobierz

A Azjatki i tak mi się nie podobają
Jak z tymi tygrysami i lwami, jak się kryje lwice tygrysem, to jest tyglew i jest to mniejsze od tygrysa czy lwa, ale jak się kryje tygrysice lwem, to jest legrys i one rosną większe od lwow czy tygrysów.
To może jak się kryje ppolke Japończykiem to
źródło: images
PobierzSkąd wy ten mit bierzecie to ja nie wiem.
źródło: images
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Na razie to napisał że chce, a od tego jeszcze długa droga do związku. Gdyby tak nie było, to miałbym pewnie już na koncie więcej małżeństw z gwiazdami holiłudu niż przeciętny aktor.
@MargarynaPalma:
Bo raczej nie będzie tak jak w przypadku związków polka-mokebe że ojciec zniknie, a utrzymywanie purchlaka spadnie na polskiego podatnika.