Wpis z mikrobloga

I jeszcze jedno wyjcu. To, że jesteś nakręcany na korbę korbielowską to wie każdy. Próbując się tego wypierać to się ośmieszasz. Wstawiając według ciebie „zaszyfrowane” posty sam się sprzedajesz. Ja na takie rzeczy bardzo zwracam uwagę i powinieneś to wiedzieć bo trochę mnie poznałeś. O przemycaniu informacji od niej na temat zadośćuczynienia, Pani Kurator już nawet nie wspominam bo to nawet nie było „zaszyfrowane”. Ten ostatni post ze stroną długi.info jest oczywiście czystym przypadkiem🫢ja wiem co kombinujesz z mariolką.
1.07.2026 mariolka w komentarzu na mlecznym napisała o egzekucji (na dole na screenie), ty wlatujesz z postem „zaszyfrowanym” (według ciebie) 9.07.2026 żeby podzielić się informacją, że niebawem może ktoś się znaleźć na długi.info. Pewnie tam napisała i ci o tym powiedziała bo przecież wiadome jak skomlała o 2000 zł to o egzekucje kosztów zastępstwa już pewnie napisała do wszystkich komorników w Białymstoku i na każdy portal windykacyjny. Jesteście prości w obsłudze i te wasze intrygi są żałosne. To, że nie wstawiasz ostatnio postów z hasztagiem #nakolanaprzedmariolka i o niej nie wspominasz to nic nie znaczy. Treści twoich postów świadczą, że piszesz tutaj informacje od niej. Zarzucasz innym bycie na korbkę, a TO TYLKO TY NA KORBKĘ JESTEŚ. Ja nie mam bana jeszcze i nie muszę komuś mówić żeby coś napisał, jak miałam to się podpisywałam. Nigdy tego nie zrozumiesz bo ty jesteś od pisania jako ty i robienia sobie sam przypału, a ona ma łapska czyste (tak przynajmniej myśli). Bycie jej małpą na posyłki da się wyjaśnić kilkoma screenami jeśli ktoś jest w temacie, nie chciej żebym wyjaśniła jeszcze coś innego. Ona ci wytłumaczy pewnie o co mi chodzi bo wtedy polecicie razem na dno. Jeszcze tylko raz dostanę link do posta bądź screen posta w którym mnie zaczepiasz. @mariola-anna wytłumacz mu o co chodzi, sumowi nagadałyście głupot to temu chociaż powiedz prawdę jak jest i co może być. I precz ode mnie z tymi łapskami małp, które na mnie nasyłasz, masz problem to wyłaź sama z kolejnego fejka i kozacz.

#kononowicz #patostreamy
MilaKa88 - I jeszcze jedno wyjcu. To, że jesteś nakręcany na korbę korbielowską to wi...

źródło: photo-output

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MilaKa88: Taka nowobogacka, wycieczki, ekspresy za tysiące, tatuaże. A skończyło się płaczem o 2k. Żałosne to za mało powiedziane xD @Nietypowy_Skuciaty i takich nie można lekceważyć, nie jedno się słyszało co sfrustrowany dobrze nakierowany człowiek zrobił
  • Odpowiedz
  • 7
@Strieelok: To jest pazerność, ona jest tak strasznie pazerna na kasę. Nawet jak mieli kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie z Konona to za zdjęcie opatrunku (koszt pewnie z 50zł) wiadome co kazała zrobić, ratownik medyczny dostawał wynagrodzenie w wysokości 2k i to była OGROMNA kwota dla nich o czym mówili. Ta pazerność ich właśnie zgubiła i spowodowała to w jakiem miejscu teraz są. Finansowy upadek.
  • Odpowiedz