Aktywne Wpisy

gr0m1t +480
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Witam Państwa bardzo serdecznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
z lekkim opóźnieniem ale lecimy z kolejnymi wyborami do #wykopowyportfelinwestycyjny
W tym miesiącu akcje GPW,
dzisiaj typujecie spółki w komentarzach tylko i wyłącznie z polskiej giełdy, muszą być dostępne do kupienia na XTB
z wyłączeniem spółek Synektik oraz XTB, one zostały nabyte już w tym roku, pamiętajcie tylko 1 propozycja na osobę, jak już ktoś zaproponował to co
z lekkim opóźnieniem ale lecimy z kolejnymi wyborami do #wykopowyportfelinwestycyjny
W tym miesiącu akcje GPW,
dzisiaj typujecie spółki w komentarzach tylko i wyłącznie z polskiej giełdy, muszą być dostępne do kupienia na XTB
z wyłączeniem spółek Synektik oraz XTB, one zostały nabyte już w tym roku, pamiętajcie tylko 1 propozycja na osobę, jak już ktoś zaproponował to co

1.07.2026 mariolka w komentarzu na mlecznym napisała o egzekucji (na dole na screenie), ty wlatujesz z postem „zaszyfrowanym” (według ciebie) 9.07.2026 żeby podzielić się informacją, że niebawem może ktoś się znaleźć na długi.info. Pewnie tam napisała i ci o tym powiedziała bo przecież wiadome jak skomlała o 2000 zł to o egzekucje kosztów zastępstwa już pewnie napisała do wszystkich komorników w Białymstoku i na każdy portal windykacyjny. Jesteście prości w obsłudze i te wasze intrygi są żałosne. To, że nie wstawiasz ostatnio postów z hasztagiem #nakolanaprzedmariolka i o niej nie wspominasz to nic nie znaczy. Treści twoich postów świadczą, że piszesz tutaj informacje od niej. Zarzucasz innym bycie na korbkę, a TO TYLKO TY NA KORBKĘ JESTEŚ. Ja nie mam bana jeszcze i nie muszę komuś mówić żeby coś napisał, jak miałam to się podpisywałam. Nigdy tego nie zrozumiesz bo ty jesteś od pisania jako ty i robienia sobie sam przypału, a ona ma łapska czyste (tak przynajmniej myśli). Bycie jej małpą na posyłki da się wyjaśnić kilkoma screenami jeśli ktoś jest w temacie, nie chciej żebym wyjaśniła jeszcze coś innego. Ona ci wytłumaczy pewnie o co mi chodzi bo wtedy polecicie razem na dno. Jeszcze tylko raz dostanę link do posta bądź screen posta w którym mnie zaczepiasz. @mariola-anna wytłumacz mu o co chodzi, sumowi nagadałyście głupot to temu chociaż powiedz prawdę jak jest i co może być. I precz ode mnie z tymi łapskami małp, które na mnie nasyłasz, masz problem to wyłaź sama z kolejnego fejka i kozacz.
#kononowicz #patostreamy
źródło: photo-output
Pobierz*pryta