Aktywne Wpisy

CreativePL +493
Piszę do was bo jestem już bezsilny. A dziś doszło do próby kradzieży i pobicia mnie za to że nie chcę aby auta nie jeździły po chodniku na zakazie postoju i zatrzymywania się. Ale od początku.
Problem z nielegalnym parkowaniem jest zwyczajnym faktem. Jako listonosz widzę to na co dzień i na co dzień widzę jak każdy ma to w dupie. Więc postanowiłem, że chociaż jedną małą uliczkę uczynię zdalną do przejścia, wolną
Problem z nielegalnym parkowaniem jest zwyczajnym faktem. Jako listonosz widzę to na co dzień i na co dzień widzę jak każdy ma to w dupie. Więc postanowiłem, że chociaż jedną małą uliczkę uczynię zdalną do przejścia, wolną
źródło: trzy
Pobierz
Salido +281
Minął 40. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
154 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
165 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
154 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
165 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-31
Pobierz

Kiedyś plebs znał swoje miejsce w szeregu, nie to co teraz ( ͡º ͜ʖ͡º)
#lekarz100k #konowalposting #bekazpodludzi
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-12 o 14.16.41
PobierzI żeby to już był ostatni raz, żeby społeczeństwo już więcej nie dało się nabrać
Ale się obudziliście. Serio to co siebie myśleliście, że gdzie się te miliardy podziewają co roku dosypywane z NFZ? Poprawiła się dostępność i jakość leczenia albo personel przestał pacjentów traktować z buta?
Wiadomo było każdemu myślącemu człowiekowi że kuwry napychają tylko swoje kieszenie. Podczas covidu nieśmiało spływały ploteczki jak personel i to nie lekarze - nagle stać na nowe auta, mieszkania i remonty.
Na pomoc dla powodzian, zalewanych od 30 lat.
Na górników, którzy wydobywają w Polsce węgieł droższy niż ten zagraniczny,
Na dewelopera, któremu trzeba dawać preferencyjny kredyt, bo musi mieć wielką marze i c--j.
Na przedsiębiorcę, którego "Patriotyczny kapitał" brzydzi się
To dopiero wystawia niezłe świadectwo o tym, że 90 procent wykopu to ameby umysłowe
https://wykop.pl/wpis/48623627/dzis-kolejne-20-pizz-polecialo-dla-medykow-na-sw-l