Wpis z mikrobloga

potrafiliśmy pisać w piątek od 19 do 6 rano w sobote, od 13 w sobote do 24, i od 9 w niedzielę do 4 w nocy z niedzieli na poniedziałek

@Schwarzfahrer:

wychodzi 41 godzin przez weekend, przegadane to było
  • Odpowiedz
@Schwarzfahrer: no pisanie tyle nie oddaje, powinieneś znikać na cały wieczór i noc i się powinna zastanawiać czy wtedy nie obracasz innych dziewczyn i być zazdrosna ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tak samo na podświadomym poziomie ona wtedy myśli, że musisz mieć jakieś c-----e i nieciekawe życie skoro z nią tak dużo piszesz zamiast coś robić.

Ale nie dziwię Ci się też tak poległem, bo trafić na
  • Odpowiedz
@Schwarzfahrer: generalnie jak ci laska nie opendzluje pały na pierwszym spotkaniu to już jesteś na przegranej pozycji, i mimo, że to brzmi bardzo prymitywnie, to rzeczywiście tak jest i przegadałem to z dziesiątkami lasek i każda była zgodna, nawet to co to na "pierwszym spotkaniu nie", po czym się okazywało, że jednak się zdarzyło jak jej się facet podobał

jak się podobasz lasce, to nie ma czegoś takiego, że ona
  • Odpowiedz
@Schwarzfahrer: Ogólnie dużo kobiet aż ma mokro, jak mogą tak szmacić chłopa i wodzić go za nos, bo w ich oczach tylko potwierdza to ich zajebistość. Dlatego właśnie simpienie jest tak rakotwórcze.

Dobrze, że chociaż wyciągasz wnioski i widzisz swoje błędy.
  • Odpowiedz
Zacząłem pisać z laską i się spotykać. Pisało nam się tak zajebiście, że potrafiliśmy pisać w piątek od 19 do 6 rano w sobote, od 13 w sobote do 24, i od 9 w niedzielę do 4 w nocy z niedzieli na poniedziałek.

@Schwarzfahrer: To już jest zły prognostyk kolego boży.

Miała z 8 talerzy i 1-2 ją j----y, a ty wraz z resztą jej pisaliście i pompowaliście ego. To
  • Odpowiedz
@Derpinardus: dlatego jest tyle trendów na socialach typu baddie, diva. Laski się chwalą, że zdradzają, prują się z innymi itp. xd Potem tak michałku, ja się zmieniałam, ja już DOJRZAŁAM.
  • Odpowiedz
@kupkesobieciagne: to ja kilka miesięcy temu miałem taką na celowniku, taka totalnie bezpruderyjna że sama wjeżdżała na temat ruchania, ale ostatecznie się pożegnaliśmy bo ja się wysprzęgliłem, że nie szukam żadnego związku i jej się coś przestawiło w mózgu że jednak nie
  • Odpowiedz
@Damntrain: Tamta coś często ambiwalentnie (czyli typowo po babsku - testując)wspominała o związku, ciężko się wtedy jakoś wybronić, że nie nie złotko, nie z tobą, by tego nie wyczuła. XD

Bezpruderyjnych jest sporo. Ostatnio grałem w bilarda z jedną, która pieprzyła non stop o ruchaniu, braniu w dupsko i lizaniu męskiego odbytu. Ale to była karlica i nie byłem zainteresowany.

Zauważyłem, też że one się ścigają na "odrzucenie", bo ten
  • Odpowiedz
@kupkesobieciagne:

Zauważyłem, też że one się ścigają na "odrzucenie", bo ten kto pierwszy odrzuci, ten "wygrywa".

ZDECYDOWANIE! i generalnie im masz lepszy z nią kontakt, tym ona szybciej odrzuci, trzeba dosłownie dozować im atencję. najlepiej po takim spotkaniu jak ją wyruchasz, to się zwyczajnie nie odzywać z tydzień, albo przynajmniej być oschłym, to będzie za tobą latać
  • Odpowiedz
@Damntrain: oczu kąpięl chłopie, jakby baby tak lubiły jak to pisałeś, to by non stop wpierdzielaly ciasteczka i żaden chłop poza kucharzem co by je dostarczał nie byłby potrzebny
@Schwarzfahrer lap () i nie daj się przekabacic kolegom. samo pisanie dopóki nie było odpalow było ok, jakieś potrzeby wam to ogarniało. To że laska durna wyszło potem, nie to że chce ja obrażać,
WrzeCiOna - @Damntrain: oczu kąpięl chłopie, jakby baby tak lubiły jak to pisałeś, to...

źródło: 1000047404

Pobierz
  • Odpowiedz