Aktywne Wpisy

rutkins +727
#polskiedrogi #polska #krakow
Ze wszystkich znanych drogowych morderców jest tylko jeden szef. Jedyny który miał godność zabić trzech innych patusów którzy godzili się na jazdę z pijakiem. A nie Boga ducha winnych ludzi idących z wózkiem. Nie spędził ani jednego dnia w więzieniu tak samo jak Agnieszka Z. z firmy OrtoZrobek. I nikt nie ma do niego o to pretensji. Wręcz przeciwnie jest za to chwalony.
Ze wszystkich znanych drogowych morderców jest tylko jeden szef. Jedyny który miał godność zabić trzech innych patusów którzy godzili się na jazdę z pijakiem. A nie Boga ducha winnych ludzi idących z wózkiem. Nie spędził ani jednego dnia w więzieniu tak samo jak Agnieszka Z. z firmy OrtoZrobek. I nikt nie ma do niego o to pretensji. Wręcz przeciwnie jest za to chwalony.
źródło: 1000025686
Pobierz
peoplearestrange +58
Milego pisania cruda czy innych korpo dyrdymałów!
#pracait #programista15k #medycyna #lekarz100k #wroclaw #pracbaza #korposwiat
#pracait #programista15k #medycyna #lekarz100k #wroclaw #pracbaza #korposwiat
źródło: IMG_7877
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@Schwarzfahrer:
wychodzi 41 godzin przez weekend, przegadane to było
Tak samo na podświadomym poziomie ona wtedy myśli, że musisz mieć jakieś c-----e i nieciekawe życie skoro z nią tak dużo piszesz zamiast coś robić.
Ale nie dziwię Ci się też tak poległem, bo trafić na
jak się podobasz lasce, to nie ma czegoś takiego, że ona
Dam plusa, może cię to czegoś nauczy, bo bardziej to ci się lepa na głupi pysk należy za simpowanie i cuckowanie przed księżniczka.
Dobrze, że chociaż wyciągasz wnioski i widzisz swoje błędy.
@Schwarzfahrer: To już jest zły prognostyk kolego boży.
Miała z 8 talerzy i 1-2 ją j----y, a ty wraz z resztą jej pisaliście i pompowaliście ego. To
Bezpruderyjnych jest sporo. Ostatnio grałem w bilarda z jedną, która pieprzyła non stop o ruchaniu, braniu w dupsko i lizaniu męskiego odbytu. Ale to była karlica i nie byłem zainteresowany.
Zauważyłem, też że one się ścigają na "odrzucenie", bo ten
ZDECYDOWANIE! i generalnie im masz lepszy z nią kontakt, tym ona szybciej odrzuci, trzeba dosłownie dozować im atencję. najlepiej po takim spotkaniu jak ją wyruchasz, to się zwyczajnie nie odzywać z tydzień, albo przynajmniej być oschłym, to będzie za tobą latać
@Schwarzfahrer lap (づ•﹏•)づ i nie daj się przekabacic kolegom. samo pisanie dopóki nie było odpalow było ok, jakieś potrzeby wam to ogarniało. To że laska durna wyszło potem, nie to że chce ja obrażać,
źródło: 1000047404
Pobierz