Wpis z mikrobloga

Chyba tylko ja mam takie problemy z Orange. Tydzień temu wziąłem drugi dekoder, bo przez montaż markizy, trzeba było usunąć antenę z balkonu. Markiza zamontowana w środę i próbuję podłączyć dekoder. Rozpoczynam konfigurację, podłączyłem bezprzewodowo do modemu i nic, tylko błąd.
W czwartek pierwszy raz dzwonię, powiedzieli, że rano powinni naprawić. I nic.
W piątek po pracy znowu dzwonię, coś mówią, że dekoder najprawdopodobniej nie podłączyli do systemu i w sobotę powinni naprawić.
W sobotę znowu nie działa. Znowu dzwonię, a pomoc techniczna przeprasza i przekaże dalej, żeby się z tym szybciej uwinęli.
Najlepiej byłoby cofnąć umowę, ale podejrzewam, że znowu będą robili z tym problemy.
Kiedyś też miałem problem z Orange, ale to chyba przez to umowę na promocyjną usługę podpisałem przez appkę. Ale szybko udało się to rozwiązać.
#orange
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@NH35: Przed chwilą dosłownie przedzwonili i zostało naprawione. Okazało się, że dekoder nie został zarejestrowany w systemie. To tak jakbym stary dekoder próbował podłączyć bez karty.
W salonie obsługiwał mnie jakiś początkujący i prawdopodobnie coś nie doklikał. Irytujące, ale jestem w stanie wybaczyć.
  • Odpowiedz