Wpis z mikrobloga

Wróciłem do #fallout2 po wielu latach. Skończyłem go chyba tylko raz. Zawsze wolałem "jedynkę". I wiecie co? Chyba mi wystarczy.

Zapomniałem, że te małe s---------i w Den kradną jak p------e. Jakież było moje zdziwienie gdy chciałem zapolować na Złote Gekony, a zamiast strzelby w drugim slocie - miałem gołe ręce...

Chromolę to. Zainstaluję sobie czeski mod Fallout 1.5: Resurrection. A gdy go przejdę za dekadę grając "na raty" to odpalę Fallout: Nevada. Tak. To brzmi jak plan.

#fallout #retrogaming
champolski - Wróciłem do #fallout2 po wielu latach. Skończyłem go chyba tylko raz. Za...

źródło: image

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@champolski: oddaj cały sprzęt dla kumpla, a sobie zostaw tylko dynamit nastawiony na 10 minut, i poczekaj, a jeszcze prościej, stań blisko drzwi, i wciśnij 'A' żeby włączyć walkę i przejść przez drzwi w trybie walki, i wtedy nie okradną
  • Odpowiedz
  • 11
Odpaliłem Fallout 1.5: Resurrection. Dopiero zaczynam, a już mi się podoba - w Rat Hole jeden z tych małych gnojków próbował okraść jakiegoś oprycha. Ten słusznie się zdenerwował i bez zwyczajnie odstrzellił dzieciaka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jego kompan pełen współczucia dla małego złodziejaszka skwitował to słowami "co za marnotrawstwo amunicji".

• Odpowiedz
@champolski: też wolę jedynkę. Przeszedłem ją z 5 razy a dwójkę raz. Inna sprawa że zawsze jak chce zagrać w dwójkę to myślę że w sumie najpierw przydałoby się przypomnąć jedynkę. I po skończeniu jedynki i później kiedy gram w dwójkę czuję już zmęczenie materiału i odpuszczam.
  • Odpowiedz
@champolski: oddaj cały sprzęt dla kumpla, a sobie zostaw tylko dynamit nastawiony na 10 minut, i poczekaj, a jeszcze prościej, stań blisko drzwi, i wciśnij 'A' żeby włączyć walkę i przejść przez drzwi w trybie walki, i wtedy nie okradną

@GARN: droga zabawa, ale jakże satysfakcjonująca (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@Antybristler: droga zabawa to jak kiedyś typ na filmiku zabił prezydenta enklawy superstimpakami, bo one po jakimś czasie zadają niewielkie obrażenia, -6 PW, ale on miał tylko około 60 życia, zaaplikował mu kilka i poczekał i el presidente padł
  • Odpowiedz