Aktywne Wpisy
Supernowa +12
Statystycznie, m więcej się bedziecie uczyć, edukować, tym bardziej wasze poglądy będą skręcać w prawo (szybciej obyczajowo niż ekonomicznie)

KratosBogWojny +24
Gdyby nasi rodzice mieli po 5-6 dzieci jak nasi dziadkowie to dzisiaj byśmy mieli takie bezrobocie wśród milenilasów, że by was kukle swędziały i byście Januszowi chapali po same bile aby tylko pozwolił wam j---ć w jego fabryce smrodu.
W latach 90 i później było takie bezrobocie, że o ja p------e(alkoholizm gratis).
Milenilasi(w tym ja) wtedy tego tak nie odczuwali bo zajmowali się z------------m do przedszkola.
Do
W latach 90 i później było takie bezrobocie, że o ja p------e(alkoholizm gratis).
Milenilasi(w tym ja) wtedy tego tak nie odczuwali bo zajmowali się z------------m do przedszkola.
Do

Ale ja nie o tym chciałem. Ja o świniach.
Nie, nie chodzi mi o Mumin brothers & Knur Spodszczecina. Chodzi mi o pomysł o farmy, który wg opisu Maupy jest koniecznością z uwagi na brak możliwości (zakaz?) hodowli świń w mieście. Stado w ZOO się rozrosło więc trzeba je wyeksmitować na inną działkę Phanny.
I tak się zacząłem zastanawiać czemu akurat teraz, przecież to nie jest skokowy wzrost, to prosiaki są tam już jakiś czas. No i oświeciło mnie.
To sąsiedzi ZOO mają dość tego konceptu. Zaczęła się pora deszczowa, to klepisko na którym bytują knurki rozmokło i z całą siłą zaczęło śmierdzieć na całym skrzyżowaniu. Trochę wiatru i na każdej parceli obok będzie zapach gówna i błota. Chyba najbardziej prawdopodobny jest sąsiad z hotelem "premium" na przeciwko.
#raportzpanstwasrodka
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-11 o 17.33.09
Pobierz