Aktywne Wpisy

CZLOWIEK89 +87
#wroclaw odnośnie tego pobicia to żeby ktoś przypadkiem nie zrozumiał, że bronię patusów. Nie bronię i uważam, że trzeba takie zwierzęta eliminować ze społeczeństwa. Nie mogę się jednak nadziwić jak to trzeba nie mieć instynktu żeby zwracać uwagę takiemu czemuś, że wbili w kolejkę w Żabce, przecież kilometra widać, że to agresory na b----e bez cienia myśli w głowie i to się nie może dobrze skończyć. To pobicie na dla

squanchySquanch +410
Tak powinny wyglądać nowe banknoty Euro, nawet nie chce mi się komentować tych oficjalnych wypocin zaprezentowanych przez EBC bo to szkoda strzępić ryja
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
źródło: y16i6ca52gfh1
Pobierz

Wykop już całkowicie przejęty przez kijowskie boty?
Smutne.
#ukraina #polska #wolyn #kresy #rzezwolynska #historia
BTW trzeba trzymac kciuki zeby nie byl tylko komentarzem a sie ziscil.
@MatyasHunyadi: zasraliście wykop Wołyniem, wrzucając dziennie po kilkanaście (a w okresach mocnego w-------u od Ukraińców na froncie, nawet kilkadziesiąt) wpisów/znalezisk i teraz dziwisz się, że nie ma milionów plusów?
Giniecie od własnej broni kremlaki xD
Rocznicę rzezi wołyńskiej obchodzimy raz. Raz w roku. Nie wydaje mi się żeby było "nienormalne" żeby w ten jeden z 365 dni odwrócić głowę i spojrzeć w przeszłość.
W ogóle się to nie kłóci z byciem skupionym na teraźniejszości i przyszłości.
Ale takie gadanie śmierdzi
@KolegaCzlowieka: I dlatego są w kółko j----i na te same sztuczki.
Jak inni piszą, przez ten spam ludzie nie zwracają uwagi nawet na ważniejsze daty.
@MatyasHunyadi: kolego nie umiesz czytać? CODZIENNIE JEST COŚ O LUDOBUJSTWIE NA WOŁYNIU.
Natomiast dziwne jest że tylko najgłupsi i najmniej znający historię ciągle gadają o Wołyniu nie pamiętając o tym że Rosjanie zabili w podobnym
@MatyasHunyadi: Szybciutko zrób taki wykop, w imię przyjaźni polsko rosyjskiej, w celu upamiętnienia 3 mln ofiar rosyjskiej agentury.