Ja rozumiem jak są 2-3 mecze dziennie i trzeba puścić jeden z nich o godzinie 23:00 czy o 2:00 w nocy, ale co mieli w głowie ustawiając mecz na 23:00 jeśli to jest jedyny dzisiaj mecz :( #mecz
@mirek_dev: to są MŚ dla Amerykanów, reszta świata to dodatek. Ludzie muszą zdążyć na stadion, bbq o--------ć wcześniej, w tv musi prime time być na reklamy..
@Ademu: 17:00 @let_it_be Nie rozumiem gdzie masz problem? xD Jest sobota nie dość, że sobota to jeszcze z soboty na niedzielę także jak ktoś chce i może to bajlando. Chyba nie będą rozgrywać spotkać o 6:00 żebyś ty sobie to w Polsce mógł obejrzeć w takich godzinach jak ligę mistrzów ( ͡°͜ʖ͡°)
@Cztero0404: proponuję się z tym pogodzić, chyba że sobie napiszesz do Gianniego, ale jak nie jesteś Donald Trump to pozostaje jednak zadawać pytania na wykopie. Tak samo jest z F1. Podobnie jest jak Europie grają mecze, bo liczy się gdzie są sponsorzy i kiedy będzie pasować ludziom na tyle, żeby pójść na stadion. Ty nie wygenerujesz żadnych przychodów.
@let_it_be: Z czym mam się pogodzić? xD Na długo przed rozpoczęciem tych mistrzostw świata pisałem, że to jest turniej pod amerykanów dla tego chociażby podzielili mecze na kwarty tak jak w NBA i NFL przerwami na picie wody to mnie tu j#b@(L)i niektórzy, że głupoty piszę ( ͡°͜ʖ͡°)
@let_it_be: Ogólnie przepraszam bo myślałem, że to ty masz problem z tym o której są mecze i się nie rozumiesz tego, że to jest turniej pod amerykanów, także jest weekend 2 mecze dziś twoje zdrowie przyjacielu (。◕‿‿◕。)
#mecz
@Ademu: 17:00 @let_it_be Nie rozumiem gdzie masz problem? xD Jest sobota nie dość, że sobota to jeszcze z soboty na niedzielę także jak ktoś chce i może to bajlando. Chyba nie będą rozgrywać spotkać o 6:00 żebyś ty sobie to w Polsce mógł obejrzeć w takich godzinach jak ligę mistrzów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@let_it_be: Z czym mam się pogodzić? xD Na długo przed rozpoczęciem tych mistrzostw świata pisałem, że to jest turniej pod amerykanów dla tego chociażby podzielili mecze na kwarty tak jak w NBA i NFL przerwami na picie wody to mnie tu j#b@(L)i niektórzy, że głupoty piszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@let_it_be: To też pisałem wielokrotnie, w sumie tutaj też napisałem, ale po prostu źle się zrozumieliśmy xD