Wpis z mikrobloga

Zastanawiam sie nad kupnem nowego auta, rozwazam nastepujace opcje:
1. BMW Seria 4 (Gran Cupe)
2. Audi A5
3. Mercedes Klasy C
4. Mercedes Klasy E

Wiem, ze moze nie do konca sa z jednej bajki (zwlaszcze te Mercedesy) ale wizualnie i gabarytowo mi podchodza wlasnie te modele.
Co do wersji to patrze na AWD i tak 200-250KM. Mowimy o nowkach z salonu, zeby bylo jasne.

Co byscie brali, a czego nie i dlaczego?

#motoryzacja #samochody #kiciochpyta #bmw #audi #mercedes

Ktore brac?

• BMW Seria 4 (Gran Cupe) 42.2% (19)
  • Audi A5 17.8% (8)
  • Mercedes Klasy C 11.1% (5)
  • Mercedes Klasy E 28.9% (13)

Oddanych głosów: 45

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Pasterz30: Szczerze mowiac to ta 4ka tez mnie najbardziej przekonuje, ciekawi mnie jeszcze ten bagaznik, wydaje sie bardziej praktyczny przez to ze sie podnosi cala klapa a nie jak w sedanach. Obecnie mam sedana i czasami mnie to boli jak bardzo niepraktyczny przez to jest.

I tak musze sie przejsc po salonach i poprobowac ale na razie mam 4ke w glowie jako top1, zwlaszcza ze kiedys BMW tez juz mialem
  • Odpowiedz
@dlugijohn: BMW 4 będzie na pewno najbardziej dopracowane i miałbym najmniejsze wątpliwości co do jakości, jest też bardziej "sportowe" pod względem zestrojenia niż reszta. Jako jedyne trzyma stały poziom jakości w ostatniej dekadzie.
- Audi nie zasługuje już na miejsce obok BMW i MB, to trochę martwa marka jak Jaguar obecnie.
- C klasa jest fajna ale dużo ciaśniejsza od BMW 3/4, taki baby benz ale dla mnie meh.
-
  • Odpowiedz