Aktywne Wpisy

PiersiowkaPelnaZiol +751
Ta atmosfera w tych klinikach płodności to jest jakiś scenariusz na film XD
baby odpicowane, chłopy jak za karę, i jeszcze rejestracja 3 kobity obok tych wszystkich pacjentów (naliczyłem z 30 osób ponad).
I cisza jak makiem zasiał, żadnego nawet radia........... A potem kobita na głos, proszę pana tu pan ma kubek na nasienie tu są drzwiczki masturbacja proszę zrobić i zadzwonić dzwonkiem.
A
baby odpicowane, chłopy jak za karę, i jeszcze rejestracja 3 kobity obok tych wszystkich pacjentów (naliczyłem z 30 osób ponad).
I cisza jak makiem zasiał, żadnego nawet radia........... A potem kobita na głos, proszę pana tu pan ma kubek na nasienie tu są drzwiczki masturbacja proszę zrobić i zadzwonić dzwonkiem.
A

Guminator +119
źródło: animation (9)
Pobierz

1. BMW Seria 4 (Gran Cupe)
2. Audi A5
3. Mercedes Klasy C
4. Mercedes Klasy E
Wiem, ze moze nie do konca sa z jednej bajki (zwlaszcze te Mercedesy) ale wizualnie i gabarytowo mi podchodza wlasnie te modele.
Co do wersji to patrze na AWD i tak 200-250KM. Mowimy o nowkach z salonu, zeby bylo jasne.
Co byscie brali, a czego nie i dlaczego?
#motoryzacja #samochody #kiciochpyta #bmw #audi #mercedes
Ktore brac?
I tak musze sie przejsc po salonach i poprobowac ale na razie mam 4ke w glowie jako top1, zwlaszcza ze kiedys BMW tez juz mialem
- Audi nie zasługuje już na miejsce obok BMW i MB, to trochę martwa marka jak Jaguar obecnie.
- C klasa jest fajna ale dużo ciaśniejsza od BMW 3/4, taki baby benz ale dla mnie meh.
-