Aktywne Wpisy
Mucha_w_oku +33

Beszczebelny +42
Tego to już naprawdę odkleiło w niebezpieczną stronę. Dobrze że tysiące ludzi w komentarzach napisało mu co o tym myśli. Idol wykopków. Wstyd.
#chorobypsychiczne #konfitura #samochody #motoryzacja #patologiazewsi
#chorobypsychiczne #konfitura #samochody #motoryzacja #patologiazewsi
źródło: image_picker_31754B94-1753-412C-8BD1-B94DBC5D7E50-20968-000004C6B16C5D3C
Pobierz

Dzisiaj z 15 lat później jadę samochodem dosłownie 100m od domu na którego balkonie działa się ta historia i co widzę?
Jedzie baba na rowerze, po obu stronach pasów z wysepką pośrodku zatrzymują się auta. Baba przejeżdża, samochody dalej stoją. Ja jako drugi od pasów. Patrzę dalej i zza krzaka wychodzi oczywiście... kot i elegancko idzie tą samą trasą co baba, chociaż starucha ma na niego najwyraźniej wywalone bardziej niż koty na ludzi i nawet nie patrzy za nim tylko se jedzie powoli przed siebie XD
Tymczasem kot zniknął mi przed nosem za samochodem za którym stoję bo zaczął oczywiście przechodzić przez ulicę i struchlałem, bo po drugiej stronie wyspy z naprzeciwka BMW już ruszyło. A kot elegancko cyk zatrzymał się na wysepce, poczekał aż k---s w BMW przejedzie i jak zobaczył że następne auto się zatrzymuje przeszedł dalej przez ulicę, po czym zaczął gonić babę już z normalną prędkością.
Uzbierało się po obu stronach ze 4 samochody bo chwilę to trwało ale mimo tego niespodziewanego korka wszyscy byli uradowani jak na najlepszym show. Po czym wszyscy pojechaliśmy sobie dalej załatwiać swoje małomiasteczkowe sprawy.
:D
Szkoda mi teraz trochę Matiego że się wtedy na fazie z niego tak śmialiśmy XD ale w sumie to nie, bo może by mnie to aż tak nie uradowało.
Pozdrawiam.
#heheszki #truestory #takbylo #ciekawostki