Aktywne Wpisy

annlupin +45
dzisiaj zamiast misia będzie Zosia co już z nami nie mirkuje
założyłam tutaj konto w dzień kiedy ją znalazłam a dzisiaj wrzucam ostatnie zdjęcie
#annlupinpisze
założyłam tutaj konto w dzień kiedy ją znalazłam a dzisiaj wrzucam ostatnie zdjęcie
#annlupinpisze
źródło: 20260702_125928
Pobierz
wybryk_natury +86

potrzebuję zostawić auto na tydzień w miarę blisko #lotnisko we #wroclaw. Chodzi mi o miejsce wzdłuż jednej z linii autobusowych jadących na lotnisko. Wytypowałem kilka miejscówek, chciałbym potwierdzić czy są aktualne. Ktoś z Was parkował na P&R PKP Wrocław Żerniki? W regulaminie na stronie Wrocławia, jeśli dobrze go rozumiem, wynika, że nie łapie się on na tę przerwę od 2.00 do 4.00, w związku z tym wydaje się całodobowy i nie powinno być na nim karnych opłat. To tam planuję uderzyć na pierwszy ogień. Ewentualnie myślałem, żeby zostawić auto gdzieś na Nowym Dworze, bliski linii autobusowej na lotnisko. Tam jest bezpiecznie? Jakie inne miejsce byście polecili? Blisko 290 pln na tydzień za #parking przy lotnisku to dosyć dużo według mnie.
#pytanie
Jak ci
@pasta_alla_carbonara: ale jeśli dobrze przeczytałem na stronie internetowej, to dotyczy wyłącznie tych parkingów park and ride z ograniczonym dostępem tzn. tam gdzie są szlabany. Na PKP Żarniki
@Wiber17: a to bedziesz zdany na łaskę PKP ;) faktycznie, po prostu normalny teren PKP, nawet nie ma regulaminu ani nic.
tak na szybko jak na obrazku, jak dobrze poszukasz to zmieścisz się w 200PLN.
źródło: image
Pobierz