Wpis z mikrobloga

#kiszak

Obejrzałem te dwie godziny orki na Frozim i o---------e.exe:

- czepianie sie, ze chłopowi podobał sie Gothic Remake bo ma spoko klimat, zachowany system progresji i fajnie rozbudowany swiat
- używanie jakies elitarnej growej nowomowy (najczęściej przez bezmaturnego p-------a) by wyjść na jakiegos inteligentnego
- ciagle stawianie Froziego w złym świetle jakby to on mial sie nie znac bo recenzuje gre nie tak jakby Rumun i P------d sobie tego życzyli.
- I oczywiście flexowanie sie jak to sa dobrymi graczami gier rpg bo oni nie grają dla fabulki czy klimatu tylko rozkładają gameplay na czynniki pierwsze, wcielaja sie w rolę postaci (yeaaa, right)

Blagam, niech juz ta kometa pieprznie...

... ale tylko w nich. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bartosz-bialy: mi sie najbardziej podobało, jak bezmaturnik zaczął mówić, że jest przecież pełno rpgów które nie prowadzą na rączke i masz taki brutalny świat przed sobą... po czym nie wymienił ani jednego tytułu. Jednocześnie wymienił dużo gier które mają tego tyłu ułatwienia. Gdzieś po drodzę użyli stwierdzenia, że to trzeba grac żeby wiedzieć XD jestem ciekawy o jakich grach mówili, bo podejrzewam ze nie mieli pojecia
  • Odpowiedz
@bartosz-bialy: aha, i oczywiscie kaszak musiał powiedzieć o daggerfallu, co mnie tylko uświadcza w przekonaniu że pograł sobie w niego 30min i prawie nie tknął innych RPGów. Inaczej nie ma szans, żeby co drugi materiał mówił "A TO JUZ BYŁO W DAGGERFALLU WICOFIE"
  • Odpowiedz
- I oczywiście flexowanie sie jak to sa dobrymi graczami gier rpg bo oni nie grają dla fabulki czy klimatu tylko rozkładają gameplay na czynniki pierwsze, wcielaja sie w rolę postaci (yeaaa, right)

@bartosz-bialy: przecież to samo sobie przeczy xD jak można wcielać się w rolę postaci pomijając klimat i dialogi w grze?XDDD Poza tym chciałbym żeby kiszak opisał mi swojego beziego i powiedział jaki zestaw cech i osobowości skłonił
  • Odpowiedz
@alverini: parafrazując areczka, jeżeli kiszak jest w stanie poznać wszystkie mechaniki danej gry rozłożyć jej gameplay na czynniki pierwsze i zapoznać się z nią kompleksowo w 30 minut, a reszta potrzebuje na to 30 godzin, no to chyba oczywiste że świadczy to na korzyść kiszaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz