Aktywne Wpisy

KapitanPolska +528

KukiScotland +192
Mirki i Mirabelki, potrzebna pomoc dla jednego z nas.
Wykop wielokrotnie Pokazał Siłę w Pomaganiu !
Potrzebne Dobre słowo wsparcia i symboliczny datek o to Was dzisiaj bardzo proszę.
@PanTuNieMieszkasz
To bardzo dobry człowiek,znalazł się w trudnej sytuacji życiowej .
Walczy o życie swojej ciężko chorej Mamy(nowotwór), leczenie ukochanego psa Niko (który ma postępującą chorobę wątroby) oraz o własne zdrowie
Wykop wielokrotnie Pokazał Siłę w Pomaganiu !
Potrzebne Dobre słowo wsparcia i symboliczny datek o to Was dzisiaj bardzo proszę.
@PanTuNieMieszkasz
To bardzo dobry człowiek,znalazł się w trudnej sytuacji życiowej .
Walczy o życie swojej ciężko chorej Mamy(nowotwór), leczenie ukochanego psa Niko (który ma postępującą chorobę wątroby) oraz o własne zdrowie
źródło: wykop-pomoc
Pobierz

Dzisiaj kolega Ukrainiec przyszedł razem z rodzicami, kiedy mój syn kończył się już przebierać w szatni. Zamiast jak zwykle pójść od razu do sali, stanął przy nim i widziałem, że czeka, aż się przebierze. Potem wyciągnął rękę i razem za rączkę poszli do sali. Pierwszy raz to on zainicjował taki kontakt. Wcześniej zwykle odtrącał propozycje koleżanek i kolegów, którzy chcieli gdzieś iść z nim za rękę (tak, wiem, co napiszecie, Wykopki XDD).
W każdym razie to uświadamia coś, co powinno być dla nas dorosłych oczywiste:
JEŚLI OCENIASZ KOGOŚ PRZEZ PRYZMAT NARODOWOŚCI, JESTEŚ DEBILEM
Jak widać, niespełna 4-letnie dziecko jest mądrzejsze od dorosłych brauniarzy i innych konfiarzy.
A mnie osobiście bardzo podoba się to, że normalni ludzie przyjeżdżają tu, zakładają rodziny i razem z nami budują nasz wspólny kraj. Tak ma być.
#ukraina #rosja #bekazprawakow #tatacontent #rodzicielstwo
Mieć takiego ojca ksenofoba to wolałbym być w domu dziecka.
Jakie to k---a smutne, że w Polsce tylko skupiamy się na histori jak to k---a było źle, jak nas j----i i podtrzymujemy te traumy pokoleniowe.
Największą obelgą wg prawaka to nazwać kogoś uśmiechniętym w tym smutnym jak p---a kraju.
@camelinthejungle: a co jak zyski przewyższą straty w przyszłości właśnie z powodu umowy emertytalnej?
I głoszenie tego typu poglądów na tagu rosja nie wydaje
źródło: chore diziecko mem
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Aleale2: na pewno debile wyzywający go na ulicy, za to że jego rodzina jest z innego kraju nie będą mieli na to wpływu. On po prostu jeszcze nie wie, że powinien być wdzięczny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Aleale2: poki co to polacy sami sraja na siebie xD pieknie te dwa debile sie zesrali nagabujac niewinna kobiete
@
Komentarz usunięty przez autora