Aktywne Wpisy

annlupin +32
i cyk kolejny co ma mnie na czarno wyłapany to można iść se horrora obejrzeć na spokojnie a co uwas
#annlupinpisze
#annlupinpisze

Niektórzy tu p------ą, że apki są tak zrobione żeby płacić i bez tego to nie ma sie dopasowań ( ͡° ͜ʖ ͡°). A więc odblokowałem wczoraj badoo premium i przeswipowałem całą Warszawę z odległością do 100km, z czego dostałem zaledwie 30 par (połowa to jakieś samotne mamusie i wieloryby). Zdjęcia mam pooceniane na 9,7-10 na photofeeler
#p0lka #blackpill #tinder #logikarozowychpaskow
#p0lka #blackpill #tinder #logikarozowychpaskow
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-16 222757
Pobierz

Dzisiaj kolega Ukrainiec przyszedł razem z rodzicami, kiedy mój syn kończył się już przebierać w szatni. Zamiast jak zwykle pójść od razu do sali, stanął przy nim i widziałem, że czeka, aż się przebierze. Potem wyciągnął rękę i razem za rączkę poszli do sali. Pierwszy raz to on zainicjował taki kontakt. Wcześniej zwykle odtrącał propozycje koleżanek i kolegów, którzy chcieli gdzieś iść z nim za rękę (tak, wiem, co napiszecie, Wykopki XDD).
W każdym razie to uświadamia coś, co powinno być dla nas dorosłych oczywiste:
JEŚLI OCENIASZ KOGOŚ PRZEZ PRYZMAT NARODOWOŚCI, JESTEŚ DEBILEM
Jak widać, niespełna 4-letnie dziecko jest mądrzejsze od dorosłych brauniarzy i innych konfiarzy.
A mnie osobiście bardzo podoba się to, że normalni ludzie przyjeżdżają tu, zakładają rodziny i razem z nami budują nasz wspólny kraj. Tak ma być.
#ukraina #rosja #bekazprawakow #tatacontent #rodzicielstwo
@Aleale2: Podejrzewasz 4 letnie dziecko, że w przyszłości będzie srało na Ciebie. Ale śmiejesz się ze mnie?
@baal80: ja tak
@Aleale2: @baal80 Słusznie, w końcu polacy to złodzieje i alkoholicy
@Aleale2: to coś zmieni? Przecież Polacy srają na siebie wzajemnie.
Ale nadal to budowanie narracji
@Aleale2: niektórzy wyjadą, niektórzy nie. Sasza, ktorej wynajmuję chatę, nie wyjedzie. I jak otworzy japę, to nie rozpoznasz, że ze wschodu. Akcent i słownictwo lepsze niż wielu Polaków.
@camelinthejungle: super. Wytłumaczysz to ludziom odnośnie rosjan? Pro tip: może być ciut trudniej patrząc po komentarzach i poziomie dehumanizacji.
czyli że co, usuwamy łączone emerytury za pracę na Ukrainie? Byłoby super, bo w przyszłości to będzie spory problem.
@Aleale2: na szczęście tobie raczej słabo wychodzi przewidywanie przyszłości XD
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-10 o 11.04.07
Pobierz1. świadomości, że inni mają własne myśli i nomen omen świadomość. Jeśli schowają coś pod łóżko i one o tym wiedzą to uważają, że każdy ma taki sam stan wiedzy jak oni.
2. świadomości czasu, dla nich pojęcie pojutrze lub za miesiąc jest zupełnie abstrakcyjne.
3. świadomości różnicy między fikcją i rzeczywistością, dlatego może wierzyć w czary, magiczne stworzenia, św. Mikołaja.
I znalazłoby
Jestem pewien, że przez ostanie 1k lat znajdzie się jakiś Polak, który obrywał ze skóry przedstawiciela innych nacji. Mało tego, jestem pewien że w latach 90 była przynajmiej jedna sprawa, w której Polak obdarł ze skóry innego Polaka, a to chyba jeszcze gorzej.
Wystarczy tyle, żeby powiedzieć, że jesteśmy z-----i jako cały 40 milionowy naród czy jeszcze nie? Jaki jest próg
@camelinthejungle: kurna, ale nie przesadzaj z takimi określeniami, bo robisz z siebie jakiegoś niedorozwiniętego.
Wiadomo że rasizm jest dla idiotów, ale nie, 4 letnie dziecko nie jest mądrzejsze od dorosłych.
@Usmiech_Niebios: tu problem jest jednak inny, bo nie mamy z Rosjanami kontaktu na co dzień. To znaczy wypowiadając się na temat Rosjan, nie myślimy o konkretnym Wani i Saszy, którzy mieszkają blok obok, tylko o hipotetycznym wyznawcy Putina z Muchosrańska.
Natomiast jest niewielkie grono Rosjan, którzy przeprowadzili się do Polski i sobie tu żyją
@fiaslnfilrangve: od brauniarzy (OP nie użył określenia "dorosłych", a "dorosłych brauniarzy i konfiarzy") niestety głupsza jest już tylko małpa - a i to nie zawsze.