Aktywne Wpisy

shaleniska +2
#zwiazki #praca #milosc #samotnosc
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy

źródło: 1000020390
Pobierz

Cały czas czytam wpisy, że kontrowersje w meczu/związane z Argentyną. Jedni wyciągają różne kwiatki z meczów tego mundialu, czy poprzedniego, no a inni bronią karakana i jego drużynę.
No i fajnie, ale nie było mnie na tagu w czasie meczu z Republiką Zielonego Przylądka, więc obejrzałem skrót.
Bramka na 3:2 to samobój i w dodatku ostatni kontakt był z ręką, a piłka raczej nie zmierzała w światło bramki. W takiej sytuacji należałby się, maksymalnie, rzut karny, a tymczasem bramka została uznana.
*Możliwe że kwestia montażu w skrócie, więc zobaczę jeszcze retransmisje, no ale nie licząc tych dwóch czerwonych kartek które należały się Argentynie w tym mundialu, to to jest największa kontrowersja, bo nie tyle co wpłynęła na wynik, co była bezpośrednią jego przyczyną.
Edit. Na retransmisji wygląda to TROCHE mniej kontrowersyjnie, ale i tak uznana bramka samobójcza strzelona ręką to absurd.
#mecz
Każdy kontakt piłki z ręką to przewinienie, no chyba że jesteś bramkarzem w polu karnym, a jedynie można odstąpić od ukarania.
Nawet nasz Marciniak nie raz powtarzał, że ręka to ręka, a później w meczu Lech - Legia, w dwóch identycznych sytuacjach, dał tylko jednego karnego. Wiadomo dla której drużyny.
Teraz w przepisach jest, że nie każdy ruch jest nieprzepisowy, ale właśnie z tego
XD
@jigzz: przede wszystkim to tam karzełek powinien grzać ławę za czerwoną kartkę której wcześniej nie dostał
@Andzejuk:
No to przestań, nie potrzebujemy tutaj takich na tagu:
Nie ma czegoś takiego jak przywilej korzyści w sytuacji w której bramka została zdobyta w sposób nieuprawniony. To jest mundial, a nie zasady z waszego orlika.
Jak został prawidłowo uznany jak nawet w raporcie pomeczowym nie został prawidłowo uzasadniony? Zakuty łbie.
Srogi problem z czytaniem ze zrozumieniem?
A z drugą częścią to już Ciebie całkiem p----------o.
Zresztą, nikogo nie nazwałem idiotą, więc miło że sam zauważyłeś po której jesteś stronie.