Aktywne Wpisy

Rad-X +59
Ja p------ę xD
https://x.com/PKP_PLK_SA/status/2095535760376033484
#polskiedrogi #stopcham #pkp #trzecieoko
https://x.com/PKP_PLK_SA/status/2095535760376033484
#polskiedrogi #stopcham #pkp #trzecieoko

patinete +52
Jaka jest najgorsza rada od "autorytetu”, w którą uwierzyliście?
U mnie klasyk: "Idź na stabilne studia, potem znajdź bezpieczną posadę w urzędzie/korpo i przepracuj tam trzydzieści lat do emerytury”. Brzmiało rozsądnie, dopóki zderzenie z rzeczywistością nie pokazało, że "stabilność” oznaczała stagnację, minimalne podwyżki i wypalenie zawodowe już przed trzydziestką.
A jak było u Was? Jaką najgorszą radę dostaliście od kogoś, kogo uważaliście za mądrzejszego, i ile zajęło Wam zrozumienie, że to bzdura?
U mnie klasyk: "Idź na stabilne studia, potem znajdź bezpieczną posadę w urzędzie/korpo i przepracuj tam trzydzieści lat do emerytury”. Brzmiało rozsądnie, dopóki zderzenie z rzeczywistością nie pokazało, że "stabilność” oznaczała stagnację, minimalne podwyżki i wypalenie zawodowe już przed trzydziestką.
A jak było u Was? Jaką najgorszą radę dostaliście od kogoś, kogo uważaliście za mądrzejszego, i ile zajęło Wam zrozumienie, że to bzdura?
źródło: lw1
Pobierz

"Nie masz kobiety bo masz okropny charakter"
Tymczasem j----y Mariusz Trynkiewicz XDDD
źródło: obraz
Pobierz@BlackPill_Lew: *j----a
Zakochała się w nim młoda amerykanka, która specjalnie dla niego nauczyła się języka i przyjechała do ruskich. Tam zaszła z nim w ciążę podczas spotkań w więzieniu i chyba nawet wzięli ślub. Potem ten dziadek umarł chyba na zawał, a ona została z dzieckiem ;)
źródło: Paździoch
PobierzIstnieją też takie kobiety i też byś im w 5 sekund
Serio myślisz że typ brzydki jak jest charyzmatyczny to nagle sprawi że kobiety będą go chciały?
Nie każdy człowiek ma ten typ empatii, gdzie umie się wczuć w czyjeś emocje (istnieją różne typy empatii) - jeśli te kobiety akurat fizycznie nie odczuwają tego typu empatii, nie potrafią się wczuć w rolę tych wykorzystanych, skrzywdzonych, zamordowanych chłopców - to niestety dla nich ten temat
@Arivederczi:
Mnie i moich kolegów takie psychopatki oraz sadystki brzydzą. Wydaje mi się, że projektujesz swoje chore fantazje na normalnych ludzi.
Dla mnie najatrakcyjniejszymi cechami (jakie może mieć kobieta) są empatia i czułość.
@BlackPill_Lew: zawsze tak było, tylko dawniej weryfikacja przychodziła znaaacznie szybciej.
@Stewan: dlaczego zatem tylu mężczyzn marzy o posiadaniu kobiety z bicz fejsem i chęcią na niegrzeczny keks? Gdyby nie paskudny charakter, trudną koegzystencję, współpracę i inne czerwone flagi, wielu facetów by przy nich zostawało (: