Wpis z mikrobloga

Jak chcecie zobaczyć uśmiech dziecka u 38 latka to macie właśnie okazje. Z okazji urodzin przyjaciele przygotowali mi prezent - sztangę załadowaną 38 monsterami, japońskie noże (kocham gotować) i koszulkę do wyciskania (taka z gumą na plecach). Aż mnie bolała twarz przez 2-3 godzinne śmianie się i uśmiechanie.

Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i mogę na nich liczyć) poznałem właśnie na siłowni przez 12 lat trenowania.

W związku też 38 urodzinami rozpoczynam przygotowania do startów trójbojowych mastersach za 1,5-2 roku :)

Best day ever

#chwalesie #mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout
Kasahara - Jak chcecie zobaczyć uśmiech dziecka u 38 latka to macie właśnie okazje. Z...

źródło: 2026-07-09 19.21.47

Pobierz
  • 101
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SlepyBazant

@przegro_pisarz: jak tylko zobaczyłem, że napisałeś komentarz, to od razu wiedziałem, że napiszesz coś w stylu "ja też bym chciał" XD

Ja mam 24 lata i 0 umiejętności społecznych, nie rozumiem jak ludzie się poznają, zazdroszczę tego. Kashara fajny chłop z postów się wydaje
  • Odpowiedz
@Kasahara: jako starszy(42lvl) kolega powiem Ci ze uśmiech na twarzy to jedna z najmocniejszych walut! 100 lat oby jak najwiecej uśmiechu radości !
  • Odpowiedz
Ja mam 24 lata i 0 umiejętności społecznych, nie rozumiem jak ludzie się poznają, zazdroszczę tego. Kashara fajny chłop z postów się wydaje

@przegro_pisarz: uśmiechnij się do kolegi z siłowni i obliż usta. Jak odwzajemni, to masz nowego kolegę
  • Odpowiedz
@Kasahara: Nie znam cię, ale z tych zdjęć uderza energia i taka zwyczajna chęć do życia. Ja mam tylko 2 lata mniej i czasami czuję się na dwa razy tyle, coś robię ewidentnie źle.
Sto lat i dużo zdrowia.
  • Odpowiedz
Idzie człowiek do sklepu po białego monsterka i c---a, nie ma... wczoraj k---a pełna półka była a dzisiaj c--j nie ma, wszystkie są tylko białego nagle wywiało, o c--j tu chodzi.... a potem czytasz że goście z tego sztangę zrobili (_ )
  • Odpowiedz