Wpis z mikrobloga

@Tommy__: 1. skad wie ze pila? na zdjeciu to nie ona trzyma butelke
2. skad wie ze tam byl a-----l? A nie tylko butelki z woda.
3. skad wie ze to bylo miejsce publiczne? A nie np prywatny las czy czyjas dzialka
4. skad wie, ze zdjecie jest prawdziwe a nie to AI/przerobione?
  • Odpowiedz
  • 35
@Tommy__ prawicowcy mają mentalność starej baby wiszącej w oknie i monitorującej osiedle która ma za dużo czasu bo nikt nie chce mieć z nią za bardzo do czynienia
  • Odpowiedz
  • 621
@Tommy__: To jest ta, którą naszedł ten głupi i głupszy? Czyli teraz te glizdy twitterowe będą szczuły na kobietę, która jest ofiarą całej sytuacji i została w nią wkręcona wbrew sobie?

Nie ma słów, by wyrazić pogardę wobec takich zer. Brzydziłoby mnie podać im rękę.
  • Odpowiedz
Szukali na nią i szukali i jedyne czego się doszukali to że piła piwko na jakimś grillu?

@Tommy__: Ja się mogę w ciemno założyć, że to są ci sami ludzie cieszą pierwsi michę jak Sławek mówi o piwie i krzyczą, że w tym kraju panuje zamordyzm xD
  • Odpowiedz
1. skad wie ze pila?

@zadowyn31: Nie, ale mózg typowego prawka jest typowy. Oni będą się doszukiwać byle czego dosłownie próbując dopasować cokolwiek pod tezę, ja na miejscu tej laski po prostu bym ich zaczął teraz trollować w jakiś totalnie perfidny i bezczelny sposób bo oni się na to złapią xD
  • Odpowiedz