Wpis z mikrobloga

@niemiecki-ekko: Obrzydliwy człowiek, po raz kolejny rozkręca jakieś afery dla wyświetleń z ludzmi którzy mają go w d**ie. On nie jest w stanie funkcjonować bez kręcenia afer, bo jak jest spokojny to wyświetlenia lecą na łeb. Ten szkodnik się nigdy nie zmieni.
  • Odpowiedz
@small-driver Co tu ogladac, kiszak został zignorowany, a mimo to nagrywa 16:42 filmu odpowiedzi na krotki komentarz, BO JEST GRUBA AFERA. To juz samo w sobie jest zabawne.
  • Odpowiedz
@small-driver: pozwól że zapytam, czy jak pijany menel na dworcu zaczepi cię i zarzuci tezami, że ziemia jest płaska i jedzenie kupy jest bardzo zdrowe, to stajesz przy nim, wchodzisz w dyskusje i zaczynasz przytaczac argumenty dlaczego tak nie jest?

czy odchodzisz bo kto normalny będzie dyskutował z menelem który wygaduje takie bzdury?
  • Odpowiedz
@niemiecki-ekko: on jak alkoholik, już mu się polepszylo, to wrócił do swojego trybu, a za jakiś czas - widzowie, musimy o tym porozmawiać... gnembiom mnie, szkalujom, nie rozumiem, ja chce tylko grac w gry i o nich rozmawiac, dlaczego mnie to spotykaaaaa?? pomocy, to takie trudne chlip :(
beka z typa i jego zaslepionych ziutkuf
  • Odpowiedz
A wy mu nabijacie koniunkturę

@Sathanas_Gloriam: tak bardzo ze chlop nie tak dawno temu skasowal ~1600 filmow i regularnie shadowbanuje, pomimo, ze wczesniej prowadzil te samą narracji ktora ty teraz uskuteczniasz czyli hehe hejterzy nabijaja mi wyswietlenia
  • Odpowiedz