Wpis z mikrobloga

@rzepa_malino_a: moja pierwsza myszka bezprzewodowa, po 2latach je&bnął scroll, teraz bym nie kupił - ale nie ze względu na scroll tylko ze względu na kształt, ona była dla mnie za mała, jeśli jesteś kobitą i masz małą dłoń to polecam, jeśli facetem z dużą łapą to nie polecam. Duży plus że wkładasz baterie AA i masz spokój na 2mc. xD
Natomiast już są myszki bezprzewodowe które mają mocniejsze akumulatorki i
  • Odpowiedz
@Dwudziestydrugi: G502 te stare maja problemy z enkoderem po okresie gwarancji, tak samo z przełącznikami mechanicznymi, zuzywaly sie bardzo szybko. Problem został rozwiązany w G502 X Lightspeed gdzie jest metalowy enkoder z rolką i przełączniki optomechaniczne, ale myslalem ze rozmawiamy o myszce do 180zl a nie 500zl xd
  • Odpowiedz
@rzepa_malino_a: każda nowoczesna myszka logitecha jest dobra - sensory mają na najwyższym poziomie i różnią się tylko kształtem. Miałem wiele myszek - zowie, razer, steelseries - logitechy mają dla mnie najlepszą precyzję
  • Odpowiedz
  • 0
ciężko zarobione pieniądze

@rzepa_malino_a: jak nie masz co robić z pieniędzmi i chcesz mieć "najlepsze" sensory i switche, to tak. Jednak twojego życia jakoś specjalnie nie zmieni (chyba że na gorsze).
Globala w CSie udało mi się wbić z randomami, grając na biedamyszce A4Tech Bloody. Po ok. 5 latach rzuciłem ją w kąt i zastąpiłem "Gamingowym" Logitechem z super microswitchami Omron i jeszcze lepszym sensorem Hero. Może i grało mi
  • Odpowiedz
  • 0
@Adom007: ja mam 17 wiec prosze pana. ty dziadzio prawie. pewnie masz żone i wnuczki za pasem.

do tej pory mam MODECOM Volcano MC-GM4 i wsm nie wiem... pasuje mi ona, ale w mojej glowie jest wizja ze ma slabe parametry i moze bym cos lepszego kupila.

na wielkosc dloni bym chyba nie patrzyla, reka sie przyzwyczai, a mi bardziej zalezy na parametrach aby zabijac kazdego wroga bez pyknięcia brewki
  • Odpowiedz
  • 0
@Erus: no dobra, ale to tlyko myszka za 150 zyla, te " najlepsze sensory i switche to chyba troche za duzo powiedzaine.

a z tym A4tech to idz w p---u, mialam kilka myszek od nich i kazda sie r-------a, mam dosc
  • Odpowiedz