Aktywne Wpisy

szcz33pan +2927
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz
paczelok +125
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#myszki #bf6 #battlefield #cs2 #gaming #komputery #gry
źródło: obraz
PobierzNatomiast już są myszki bezprzewodowe które mają mocniejsze akumulatorki i
@Dwudziestydrugi: kocham komentarze typu "just dopłać 300 złociszy i kup coś poszomdnego huehuehue" (ʘ‿ʘ)
@cutecatboy: bo rozmawiamy ale subop ma malego siurka.
@cutecatboy okej to mi kup bogol oski
@kierowcaautobusuofficial: to co polecasz w alternatywie i pokasz swoje zdjecie tabeli w cs2
@rzepa_malino_a: przecież ona kosztuje 220 zł w komputroniku, gdzie ty patrzysz na te ceny xD
źródło: 6795a23c35278ce8531d3b374b3f008b6aae30a3f024441aab3f6b458363e6b1
Pobierz@rzepa_malino_a: jakie proszę Pana?! mam 28lat, na Pana trzeba mieć wygląd i pieniądze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rzepa_malino_a: czyli kobita, a dłoń mała? jaką myszkę miałaś do tej pory?
@rzepa_malino_a: jak nie masz co robić z pieniędzmi i chcesz mieć "najlepsze" sensory i switche, to tak. Jednak twojego życia jakoś specjalnie nie zmieni (chyba że na gorsze).
Globala w CSie udało mi się wbić z randomami, grając na biedamyszce A4Tech Bloody. Po ok. 5 latach rzuciłem ją w kąt i zastąpiłem "Gamingowym" Logitechem z super microswitchami Omron i jeszcze lepszym sensorem Hero. Może i grało mi
do tej pory mam MODECOM Volcano MC-GM4 i wsm nie wiem... pasuje mi ona, ale w mojej glowie jest wizja ze ma slabe parametry i moze bym cos lepszego kupila.
na wielkosc dloni bym chyba nie patrzyla, reka sie przyzwyczai, a mi bardziej zalezy na parametrach aby zabijac kazdego wroga bez pyknięcia brewki
a z tym A4tech to idz w p---u, mialam kilka myszek od nich i kazda sie r-------a, mam dosc